166cm lányok hány kilók vagytok? Van aki 35-40kg között? Mi a titkod, mit eszeL
Figyelt kérdés
köszi2012. dec. 30. 23:21
21/29 anonim válasza:
22/29 anonim válasza:
19-es válaszoló lánynak: a kérdező direkt sanyargatni szeretné magát, hogy újra kevés kg legyen. Hízott valamit, a súlya arányosabb a 166 cm magasságához most, mint a 35-40kg. Ha direkt szeretne annyira vékonyra fogyni, akkor tényleg beteg. Nem arról van szó, hogy nem tud hízni, hanem arról, hogy kifejezetten fogyni szeretne.
23/29 anonim válasza:
22esnek: igen azt értem,köszi,és igazad is van, én csak a saját nevemben valaszoltam,mert az én válaszom volt az a kisregény is,és vki sztem arra reagált úgy h beteg vagyok. (19es voltam)
24/29 anonim válasza:
újszülöttként én is nyomtam 3kgot..de nem akarok rá vissza fogyni...
25/29 /Anita_'94/ válasza:
Én 167 cm és 48 kg vagyok, de még így is soványnak tartanak. Hiába eszem bármit, nem hízom. Amít írsz az nagyon kevés, én még talán nem is láttam ilyen sovány embert...
26/29 anonim válasza:
50 kg lenne neked az optimális.
27/29 anonim válasza:
Uuh ,szerintem ne akarj visszafogyni annyira . Mennyi vagy most ? (Nem muszáj leírni ha nem akarod ), szóval nem tudom mennyit híztál de biztos nem olyan sokat . És még simán mehetnél 50 fölé is , az is normál . De elhiszem , és megértem , hogy nem tudod elfogadni magad és vékony akarsz lenni , nekem is ez (volt? ) a rögeszmém . Én is szeretnék minél vékonyabb lenni , de azért nem szeretnék újra beteg lenni . De most nem rólam van szó .Az tény hogy a tanuláshoz KELL az energia . Nem lehet úgy tanulni hogy nem eszel napokon keresztül . Ha nem eszel nem tudsz koncentrálni . Vannak ételek amik nem hizlalnak és segítik a koncentrációt , felpörgetnek szellemileg . Egyél sok halat , meg zöldséget nyugodtan . És ha eszel ,lesz energiád sportolni is , amivel megint csak elkerülöd , hogy hízz . És tudom, hogy ez a legnehezebb , de kicsit próbáld elfogadni magad . Ha vékony akarsz maradni egyél óvatosan , de tartalmasan és járj futni :) . Ha nem tudsz kikeveredni ebből kérj segítséget , ez az egész nem vicc .
28/29 anonim válasza:
Csak üzenném azoknak akik azt állítják,hogy 40 kilós lányok intenzíven vannak, és nincs erejük a gépet nyomogatni, hogy itt vagyok erre az élő példa. 166-167 cm vagyok,és 40 kg élek , és valahogy én is megtudtam írni ezt a kommentet.!:Dd
29/29 anonim válasza:
Már bele fáradtam az ilyen lányokba.
Az nővérem 166 centi és 48 kiló és mindenki NAGYOn csúfolja a vékonysága miatt.Ő, most ép "hízókúrán" van.
Amúgy gyomor fekélyt kapsz. (A családban s volt ilyen nagyon okos!) És, ha gyomor fekély, akkor az egészségedet nagyon de nagyon kockáztatod. Ja, és utána még vissza is "hízol".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!