Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 166cm lányok hány kilók...

166cm lányok hány kilók vagytok? Van aki 35-40kg között? Mi a titkod, mit eszeL

Figyelt kérdés
köszi
2012. dec. 30. 23:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Guszta szopogatni való csontok...
2012. dec. 31. 00:15
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörű lehettél 35 kilósan!

4. osztályos gyerekek 35 kilósak.

Beteg vagy, csoda, hogy még nem vagy kórházban!

2012. dec. 31. 00:35
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

1666 cm és 38 kg? Az nagyon rondán nézhet ki...

Tudtad hogy ebbe bele is lehet halni? Egyszer csak leáll a szíved, vagy annyira elgyengülsz, hogy levegőt sem tudsz majd venni. De ha ezt akarod, akkor hajrá.

2012. dec. 31. 00:39
 14/29 anonim válasza:
56%

Sziasztok,szerintem azért ebben a kérdésben sem szabad álltalánosítani,mert nem mindegy,hogy valaki azért pl 38 kg ilyen testmagassághoz mert sanyargatja magát,vagy azért ilyen mert mondjuk alkatilag ezt dobta a gép.Azért írom ezt,mert sokszor álltalánosan le vannak szólva a nagyon vékony lányok,pedig nem mind anorexiás.Én sem értek egyet azzal aki direkt kínozza magát,és nem eszik,meg nem jó h ez kb ilyen divat lett (pl thinspiration),de pl vannak akik természetesen ilyenek és nincs semmi betegségük. Én pl kb 165 cm vagyok és 36-37kg,de nincs semmi bajom,szoktam enni mindenfélét,nem csak gyümölcsöket,és az emésztésem is rendben van x) Nem bánnám ha híznék kicsit,de már megszoktam h ilyen vagyok és nem zavar,max bizonyos helyzetekben (néha beszólnak,tök nehéz így ruhákat vásárolni stb)

Na mindegy,csak tényleg néha rosszul tud kijönni,h pl ujsagokban is úgy állitják be,h ez a vékonyság már gusztustalan,meg h a pasik nem szeretik stb,és nem tesznek különbséget a betegesen sovány,és a természetileg ilyen lányok között.Értem én h ez csak arra megy ki h aki kicsit husi,az ne érezze rosszul magát,csak néha tényleg szar h a vékonyság kb álltalánosan egyenlő a "rezgő csontú gebével"

Lehet h kicsit túlragoztam.. :D

2012. dec. 31. 00:50
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

166 centihez 35 kiló BETEGESEN SOVÁNY.

Ez nem ízlés kérdése, hanem tény.

Ahogy 100 kiló pedig állati kövér lenne.

Vannak arányok, és ez aránytalanul kevés.

2012. dec. 31. 00:52
 16/29 anonim ***** válasza:
76%
Én 162-163 cm környékén vagyok és 45 kg, de vagy 2 évembe telt, mire 3 kg tudtam most hízni. Így is elég vékony vagyok, képzelem hogy nézhet ki, aki 5 cm-vel magasabb és még ennél is kevesebb. Az egy csontváz, ronda és BETEG
2012. dec. 31. 00:53
 17/29 anonim ***** válasza:
53%
a kérdező nem írta a korát,szóval ha 9-10-11 éves,akkor semmi nincs abban,hogy 38 kiló.
2012. dec. 31. 01:12
 18/29 anonim ***** válasza:
9 évesen nem nagyon vannak 166 centis lányok.
2012. dec. 31. 01:14
 19/29 anonim válasza:
36%

Hát pedig nekem nincs semmi bajom,és tényleg nem úgy nézek ki mint aki koplal,nem lógnak ki a csontjaim,,nem vagyok elgyengülve.

Viszont ez nem túl kedves h azt mondjátok,h beteg vagyok,szerintem lehet h pl sok lánynak is aki anorexiás elötte nem volt semmi baja,csak megjegyzést tettek a külsejére és akkor ilyen betegségbe hajszolta magát,szóval úgy gondolom h az ilyen külsőségekkel kapcsolatos véleményeknek súlya van és óvatosan kell bánni velük.

2012. dec. 31. 01:18
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha 9 éves, akkor is baromi kevés a 35-50 kg a 166 cm-hez.

Az én uncsitesóm is 9 éves, és egy fejjel biztos hogy alacsonyabb nálam, tehát olyan 150-155 cm lehet és ehhez majdnem 40 kg, és úgy kilóg az osztálytársai közül, mintha anorexiás lenne, pedig teljesen normálisan néz ki

2012. dec. 31. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!