166cm lányok hány kilók vagytok? Van aki 35-40kg között? Mi a titkod, mit eszeL
Gyönyörű lehettél 35 kilósan!
4. osztályos gyerekek 35 kilósak.
Beteg vagy, csoda, hogy még nem vagy kórházban!
1666 cm és 38 kg? Az nagyon rondán nézhet ki...
Tudtad hogy ebbe bele is lehet halni? Egyszer csak leáll a szíved, vagy annyira elgyengülsz, hogy levegőt sem tudsz majd venni. De ha ezt akarod, akkor hajrá.
Sziasztok,szerintem azért ebben a kérdésben sem szabad álltalánosítani,mert nem mindegy,hogy valaki azért pl 38 kg ilyen testmagassághoz mert sanyargatja magát,vagy azért ilyen mert mondjuk alkatilag ezt dobta a gép.Azért írom ezt,mert sokszor álltalánosan le vannak szólva a nagyon vékony lányok,pedig nem mind anorexiás.Én sem értek egyet azzal aki direkt kínozza magát,és nem eszik,meg nem jó h ez kb ilyen divat lett (pl thinspiration),de pl vannak akik természetesen ilyenek és nincs semmi betegségük. Én pl kb 165 cm vagyok és 36-37kg,de nincs semmi bajom,szoktam enni mindenfélét,nem csak gyümölcsöket,és az emésztésem is rendben van x) Nem bánnám ha híznék kicsit,de már megszoktam h ilyen vagyok és nem zavar,max bizonyos helyzetekben (néha beszólnak,tök nehéz így ruhákat vásárolni stb)
Na mindegy,csak tényleg néha rosszul tud kijönni,h pl ujsagokban is úgy állitják be,h ez a vékonyság már gusztustalan,meg h a pasik nem szeretik stb,és nem tesznek különbséget a betegesen sovány,és a természetileg ilyen lányok között.Értem én h ez csak arra megy ki h aki kicsit husi,az ne érezze rosszul magát,csak néha tényleg szar h a vékonyság kb álltalánosan egyenlő a "rezgő csontú gebével"
Lehet h kicsit túlragoztam.. :D
166 centihez 35 kiló BETEGESEN SOVÁNY.
Ez nem ízlés kérdése, hanem tény.
Ahogy 100 kiló pedig állati kövér lenne.
Vannak arányok, és ez aránytalanul kevés.
Hát pedig nekem nincs semmi bajom,és tényleg nem úgy nézek ki mint aki koplal,nem lógnak ki a csontjaim,,nem vagyok elgyengülve.
Viszont ez nem túl kedves h azt mondjátok,h beteg vagyok,szerintem lehet h pl sok lánynak is aki anorexiás elötte nem volt semmi baja,csak megjegyzést tettek a külsejére és akkor ilyen betegségbe hajszolta magát,szóval úgy gondolom h az ilyen külsőségekkel kapcsolatos véleményeknek súlya van és óvatosan kell bánni velük.
Ha 9 éves, akkor is baromi kevés a 35-50 kg a 166 cm-hez.
Az én uncsitesóm is 9 éves, és egy fejjel biztos hogy alacsonyabb nálam, tehát olyan 150-155 cm lehet és ehhez majdnem 40 kg, és úgy kilóg az osztálytársai közül, mintha anorexiás lenne, pedig teljesen normálisan néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!