Nem mult el a mentsruáciotok a fogyozástol és a mindennap
tonrátol?
Figyelt kérdés
Nekem igen és 3napja már nemtornázok de 6honapig mindennap 2orákat egyhuzomban...édeség helyet meg gyümölcs lett(elötte életemben meg ettem max 3almát)
szoval teljesen tönkrementem és fogytam egy kilot most meg nem merek enni. régen akármit ettem nem hiztam tovább most meg félek hogy ha visszaálok a dolgaimhoz (sütik igazi kaja mint rég) akkor feljön egy jo pár kilo.
Mit tegyek és mit egyek?? Nem tornázhatok szoval olyan kaja kéne amivel nem hizok meg tartani akarom a sulyom de azt se bánám ha fgyonék
2009. aug. 25. 17:05
1/7 anonim válasza:
Én is igy vagyok :S lemondtam a sok nasiról meg többet mozogtam... és elmúlt a menstruációm, nem tudom mitől, de rémísztő.. azóta próbálnák többet enni ahogy előtte de félek h visszahizok még többet mint amit leadtam.. :S (15kg,3hónap alatt,csak 3. hónapban nem jött már meg..) én sem tudom mit tegyek...
2009. aug. 25. 17:12
2/7 anonim válasza:
A másfajta táplálkozástól megbolondulhat a hormonrendszer egy kicsit, de nem tartósan. Ha nagyon rosszul ettél előtte és nagyon drasztikusan változtattál, akkor előfordulhat egy kis kimaradás. Idővel viszont, ahogy a szervezeted elfogadja a változást minden vissza fog állni a megszokott rendbe. A lényeg, hogy ésszel csinálj mindent. Remélem nem drasztikus koplalásról van szó, csak egészséges táplálkozásról és ami belefér mozgásról. Nálam is volt egy kis zavar, de elmúlt, csak a hormonoknak is helyre kellett rázódniuk.
Ha nagyon aggódsz, inkább menj el orvoshoz és kérd ki a tanácsát.
2009. aug. 25. 17:33
3/7 anonim válasza:
Nekem fél évre leállt,és azóta is csak hébe hóba jön meg,néha gyengén,néha majd bele pusztulok.Én is fogyóztam,és még fogyózok is,és napi 1,5-2,de ha futok,akkor még 3 órát is szoktam nyomni.De a poén,hogy a kilókfentebb jöttek...:(
2009. aug. 25. 17:35
4/7 anonim válasza:
Mennyit fogytál? "fogytam egy kilot"
Egyet? és nem menstruálsz?
2009. aug. 25. 18:54
5/7 anonim válasza:
2 hónapja mindennap 40percet tornázom, csak annyit eszek, amennyi valóban szükséges, így fogytam 12 kg-t... Első hónapban nem volt ezzel gondom, de most már 2hete nem jött meg, én is megijedtem... de gondolom az életmódváltástól lehet...:S
2009. aug. 25. 20:30
6/7 anonim válasza:
Nekem április óta nincs, de én sokat koplaltam is torna mellett és nem is gondoltam rá, hogy az miatt nem jön meg, hogy mindennap tornázok.(12 kgt fogytam ) Szerintem ne hagyd abba a tornát, hanem egyél normálisan, nyugodtan ehetsz sütit is ha megkívánod, mert ha tornázol mellette nem fogsz hízni... :) Szóval szerintem inkább egyél rendesen, és rendszeresen, Reggeli, ebéd, vacsi és délután tornázz egy órát :D
2009. aug. 25. 20:52
7/7 anonim válasza:
sztem egyél normálisan,ahogy szokták mondani , mindent csak mértékkel!mellette mozogj vmit.én is régen fogyóztam de úgyis visszajött.elkezdtem futni mellette normálisan eszem.az elején azért nem fogytam(futás elején)mert a zsír átalakult izommá és ugyebár az izom nehezebb a zsírnál...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!