Hízni szeretnék, de nem tudok? HELP
Figyelt kérdés
191cm, 61kg, és marhára vékony vagyok. Eszek rendesen napi 4-5 alkalommal. Sportolok (jégkorongozok) rendszeresen. Mégsem jön rám 1 deka sem... A suliban is megkérdezte a doki, hogy eszek-e rendesen, mikor napi 4 szenyát viszek magammal aztán otthon vár az ebéd... ez azért már gáz :S Hokizni is azért kezdtem el, mert azt mondták, hogy úgy majd többet eszek vagyis rámjön pár kiló. Többet eszek abban igazuk lett meg van némi izmom is, de elég pehelysúlyú vagyok még mindig. Bármi tanács? 18/F2012. dec. 30. 12:21
1/6 anonim válasza:
Szerintem kezdj el súlyzózni, ártani nem árt :) legalább formásodsz
2/6 Awful11 válasza:
Lehet sokat eszel de nem jó kajákat. Sok fehérje és szénhidrát kell. A jégkorongtól nem fogsz hízni, sőt még az fogyaszt is. Menj el konditerembe és még tömegnövelő étrend kell mellé. Ha kell még valami írj.:)
3/6 A kérdező kommentje:
És mik tartalmaznak sok fehérjét és szénhidrátot? Azt eszek amit anyám csinál, nem nagyon figyelek erre. A Hokit nem hagyom abba, mert imádom, mellette lehetne konditerembe járni? Az evés rendszeressége fontos? Mert mindig akkor eszek amikor éhes vagyok, nem pedig akkor, amikor idő van.
2012. dec. 30. 12:32
4/6 Awful11 válasza:
Tömegnövelő étrend: 2× testsúlykilogramm fehérje és 4-6-ig testsúlykilogramm szénhidrát. Napi 5-6 étezésre kellene, 2-3 óránként kajáljál, nem pedig egyszerre sokat fehérje: csirkemell (comb olcsóbb), soványabb halak, túró estére, tejsavó protein edzés utánra. (tejet felejtsd el!), szénhidrátból összetett kell pl. barnarizs (fehér is jó a hús mellé), teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, zabpehely. zsírokból a lényeg hogy telített zsírsav legyen pl. olajos magvak, lenmagolaj, halolaj.
[link] alul van tovább gomb :)
Vegyél valami jobbfajta proteint és hozzá dextrózt.
5/6 Awful11 válasza:
Hokit nem kell abbahagynod, de szerintem menj el konditerembe, mert fontos lenne.
6/6 Awful11 válasza:
A protein legyen minimum 80%-os fehérjetartalmú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!