52 kiló vagyok (175 cm), de mivel topmodell vagyok, még le kell fogynom legalább 6 kilót, mivel 2 hónap múlva megyek Párizsba egy fotózásra. Tudtok javasolni valamilyen nem túl drasztikus diétát? 18/N
azt mondom hányadékok vagytok mind, gondolom egy deszka hozzátok képest villendorfi vénusz..
nektek komolyan a számok a fontosak? felfogjátok egyáltalán milyen egészségtelenek vagytok? mert gyaníthatóan az izomtömegetek nulla, csont van rajtatok, zsír és bőr.
Ha tényleg topmodell vagy (amit nem hiszek), akkor nyugodtan belinkelhetsz egy képet magadról, hisz gondolom a "fotózásaidon" készültek is nyilvánosak.
16 évesen lehet, hogy elmentél annyi kilóval, de 18 felett már más az élet.
15 éves korom óta nem nőttem, így a magasságom 16 és 18 évesen is ugyanannyi volt. kép:
arc nélkül [link]
Nem csak magasságra nő, fejlődik az ember.
Mell, csípő-derék arány... (nőiesedés)
Ez lennél te? Most, vagy két éve? Ezen vagy 52?
Már teljesen ropi a képen látható csaj.
Ennél kevesebbel összetörne.
Tényleg ez lenne az elvárás, hogy ennél is kevesebb légy?
Szerintem csúnyán gebe vagy azon a képen, bocsi.
Ha lefogysz, ahogy tervezed, akkor nem hiszem, hogy alkalmazni fognak, mert nem leszel szép, az biztos.
Szia! Nekem anyukam egy modellügynökségnél dolgozik,és szigoru etrendeket adtak az ugyfeleknek.
Nem ertem,hogyhogy nem foglalkoznak ezzel.
Bár én azt mondom járj el konditerembe. Úgy formasabb lehetsz. Nalunk nem a kilok számítanak,van egy 60kilos csaj,megis nagy sikere van. mert csinos,karcsu, ízlésen izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!