Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így lefogyhatok? (bővebben lent)

Így lefogyhatok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Reggelente max 2 zsömle, ebédre leves, másodikféle pl.: hús, saláta, sültkurpmli, rántotthús, ezekból se sok. Estére max egy tejföl kenyérrel. Sok gyümölcsöt és zöldséget esze főleg most nyáron :) Ha egy órát szobabicikliznék + felülnék minden nap és melllette ugyanígy étkezek, akkor lefogyhatok? Ha valaki tudna megközelítő időt (hét vagy hónap) akkor lécci írjon!
2009. aug. 24. 16:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Bár inkább joghurtot eszek, ritkán tejfölt.
2009. aug. 24. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak a legfontosabbakat hagytad ki, ami számít egy fogyókúránál, és a hosszának megbecslésénél: kor, nem, induló - és célsúly.

Reggeli: max. 2 zsömle? Miért ennél meg 2 db-ot? Mindegy, 294 kcal üresen. Teszel bele vajat, szalámit, sajtot? Úgy plusz 100-300 kcal, zsemlénként, természetesen.

Ebéd: hús kell, az oké, de sovány. Saláta nagyon jó. Rántott hús, sült krumpli? Zsírban sült szénhidrát meg zsír fogyókúrában?

Vacsora: 1 db joghurt elég, tökéletes.

Sok gyümölcs és zöldség alatt mit értesz? Tízóraira és uzsonnára 1-2 db alma szuper, ennél több nem kell, azért a gyümölcs sem fogyaszt.

1 óra szobabicikli 200-400 kcal.

Számold ki szépen, hány kcal-t fogyasztasz egy nap itt: [link]

Nézd meg, súly és nem függvényében mennyi a napi energiaszükségleted itt: [link]

Számold ki, hány nap alatt lesz a kcal különbséged 7000 kcal, ami 1 kg zsírnak felel meg.

Visszaolvasva, elnézést, ha kicsit mérges hangvételű lett :)

Sok sikert, hajrá! :)

2009. aug. 24. 16:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Nembaj. Végülis igaz. Amúgy 13/L 158 cm és 54 kg
2009. aug. 24. 17:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Jah és a célsúly az kb 49 -50 kg
2009. aug. 24. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
én is fogyóztam pár hónappal ezelőtt. 15 kg-ot fogytam, de egyáltalán nem ettem az általad felsoroltakból, szerintem Te is mellőzd a tésztát meg a rántott dolgokat. Az áhított 4-5 kg-ot, két hét alatt lefogod adni, még ha nem is tornázol. Ez egészen biztos...
2009. aug. 24. 17:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálok. :$ Meg hát az is hogy sok édességet eszem de már próbálok leszokni.
2009. aug. 24. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!