Szerintetek mennyit kéne fogynom? (kép)
172-3cm és 74kg vagyok.
Mennyit kéne fogynom, hogy jól nézzek ki és jobban látszódjanak az izmaim?
Természetesen kondizok is mellette.
Köszönöm a válaszokat!
Most hétfőtől elkezdek edzeni keményebben (most főként az ünnepek miatt kimaradt kb. 2 hét).
Heti 3-szor járnék 1,5-2 órát edzeni és persze a kajára amennyire tudok odafigyelek.
Már fogytam egyébként 1-1,5 év alatt 15 kilót, viszont most ünnepek alatt felszedtem 1-2 kilót, tegnap kezdtem el megint fogyózni és nyárig min. 5 kilót még le szeretnék adni zsírból, izomzatban pedig gyarapodni :)
Igen tudom, nagyjából tisztába vagyok vele.
Két lépcsőbe gondoltam, először le akarom menni 70kg alá, olyan 68-69 kilóig, de ahogy először is írtad majd a tükör megmutatja, hogy mikor lesz jó.
Ezt kb. április-ra tervezem, azután meg tömegelés egy darabig, aztán majd meglátjuk mi lesz:)
nekem pont így tetszel :D
de kinek mi.. (:
áprilisig még 3 hónap, addig leadsz 10-12 kilót ha ügyes vagy annyit biztosan nem kell.
én azt mondom most januárt diétázd végig, lemegy 2-3 kiló zsír, meg sok víz is ha eddig nem sportoltál.
utána kezdj tömegelni úgy májusig, ha még kezdő vagy akkor 8-10 kiló izom is feljöhet (nekem első 3 hónapba feljött 8, úgy hogy nem tudtam 100%-san figyelni a kajára) és utána megint elkezdesz diétázni, június közepére már büszké(bbe)n mehetsz strandra, jövő júniusra, meg már végképp jól nézel ki ;)
amúgy konkrétan, izmot kéne felszedni magadra :D
én 170 vagyok és 85 kg-ra meg akarok hízni, de persze izomból
Naturálban szálkásan a büdös életben nem leszel 85kg.
Testmagasságcm-100 + pár kiló amit el lehet érni szálkásan kox nélkül. Szóval így gondold át az igényeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!