Miért csak ennyit fogytam, ha nagy súlyról indulok?
Igazából nem vagyok türelmetlen,annyira nem is rossz eredmény,de érdekelne,hogy ez normális e.
105,9 kilóról indultam 17 napja.Reggel,éhgyomorra mértem magam természetesen.Egészségesen étkezem,visszafogtam a napi szénhidrát mennyiségemet,ez nálam mindig sikeres volt,és a környezetemben élőknek is.Még csak bő két hétnél tartok,így még nem kezdtem el sportolni.Azt januártól fogok,hogy addig is az első hónapban menjen le pár kiló.
Ma, igaz hogy délután,folyadékkal és kajával teli gyomorral léptem a mérlegre, de 104,3 kilót mutatott.
Tehát 17 nap alatt lement kb 1,5-2 kiló ( azért irok kettőt,mert holnap éhgyomorra mérve szerintem kevesebb leszek fél kilóval )
Kérdésem az,hogy nem túl lassú ez a bő 2 hét alatt elért minusz 1,5-2 kilo ekkora kezdő súlynál???
Úgy tudtam,nagyobb kilónál jobban megindul a dolog.....
29/L
Ne csak a szénhidrát, hanem úgy általában a bevitt étel mennyiségét csökkentsd. Ekkora különbség a normál napi súlyingás is lehet, plusz ekkora súlynál tényleg többet kellene leadni, főleg az első időszakban, az első néhány nap alatt gond nélkül le kellett volna menjen 2-3 kiló (ahogy a kevesebb étel miatt kiürül a gyomor és a belek), nyilván utána már lassabb.
Viszont 100 kiló fölött ne sportolj, csak gyalogolj, napi 1.5-2 órát. Teljesen felesleges tönkretenni az ízületeid. De a gyaloglást ne januárban kezdd, hanem holnap. Sok sikert :)
2 hét alapján nem érdemes következtetni.
Én a tejtermékek elhagyását is ajánlom, és a szénhidrát fogyasztás minimalizálását zöldségekre, gyümölcsökre (már amennyire ez az ünnepek alatt kivitelezhető).
Kellemes ünnepeket kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!