Mi a leghatásosabb pocak és mellek ellen ha le akarom őket dolgozni otthoni módszerekkel?
Milyen otthoni módszereket tudtok amivel a hasamról és a melleimről tudnék a leghatásosabban zsírt égetni?
15/F
Gondolom a "felülésnem van értelme" azt takarja, hogy kisebb lesz-e tőle a hasad. NEM, illetve közvetve nem.
Hasznosnak mindenképpen hasznos, mert mozogsz. Futás helyett pedig inkább erőltetett gyaloglás a legcélravezetőbb, a futás már nem kardio tartomány.
A felülésekkel akkor bajlódj már csak szerintem,ha formálni akarod a tested,nem pedig fogyni.
A legtöbb ember helytelenül végzi ezeket a gyakorlatokat és a végén több lesz a kára,fájdalma belőle,mintha el se kezdte volna.
Ha mindenképpen testedzés érdekel én a szobabiciklire esküszöm.
Én napi 1 órát tekerek 20kmert és ezzel közel 550 kcalt égetek el.
Ezzel aztán égeted a zsírt.
A felüléseknek én majd csak akkor állok neki,ha már van értelme kidolgozni az izmokat és nem fog elveszni az a zsírpárna alatt.
Hema
A felülésekkel akkor bajlódj már csak szerintem,ha formálni akarod a tested,nem pedig fogyni.
A legtöbb ember helytelenül végzi ezeket a gyakorlatokat és a végén több lesz a kára,fájdalma belőle,mintha el se kezdte volna.
Ha mindenképpen testedzés érdekel én a szobabiciklire esküszöm.
Én napi 1 órát tekerek 20kmert és ezzel közel 550 kcalt égetek el.
Ezzel aztán égeted a zsírt.
A felüléseknek én majd csak akkor állok neki,ha már van értelme kidolgozni a kockákat és nem fog elveszni az a zsírpárna alatt.
Hema
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!