Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Árthat a fogyókárám sikeresség...

Árthat a fogyókárám sikerességének ha fogyókúrán kívül eszek pár almát? Attól még hatásos lesz?

Figyelt kérdés
Találtam egy 13 napos fogyókúrát,8-10 kg lehet tőle fogyni,ilyenkor a zsír fog lemenni vagy pedig az izom?Még egy uccsó kérdés ami nem ide tartozik:ma nem ettem semmit,elmentünk valami előadásra és szédültem,remegett a lábam,olyan rosszul éreztem magam.Lehet hogy ha nem ültet le a nővérem akkor elájulok?(sokat kellett állni napon).
2009. aug. 23. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Csináltam én is azt a fogyókúrát. hát 8 kg nem ment le, csak 4, és csak 1 kg-ot híztam vissza, bár az is inkább a belekben levő kaja és víz volt.

De utáltam! Nem bírok ilyen sok húst megenni. Inkább a zöldség-gyümölcs, joghurt, kevés felvágott stb...

Az első 2-3 napban én is nagyon rosszul éreztem magam. Fájt a fejem, nem tudtam koncentrálni. De ez azért lehetett, mert hirtelen megvontam magamtól az ételt.

2009. aug. 23. 21:14
 2/8 A kérdező kommentje:
de ha tovább csiálom 13 napnál akkor több megy le nem? Meg mindenkinek annyi megy le amennyi feleslege van. Szóval ha beindul a fogyás akkor onnantól már könnyű és megy le.Nem?
2009. aug. 23. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Ismerem ezt a fogyókúrát: lefogysz ugyan, de utána a szervezeted elkezd raktározni. Azért szédültél és remegtél, mert egész nap nem ettél semmit. Még jó, hogy nem lett nagyobb bajod. Sportolj!
2009. aug. 23. 21:27
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor nem is érdemes ezt csinálni mert elkezd utána raktározni?
2009. aug. 23. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
MINDEN ilyen durva fogyókúra után ez lesz, mert kiéhezteted a testedet. Inkább egyél egészséges dolgokat, és sportolj rendszeresen. Lassabban fogsz lefogyni, de nem gyengülsz le, és izmosodsz is.
2009. aug. 23. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

Fogyókúrában a heti 1 kiló mínusz (fogyókúrában mindig ZSÍR-t adunk le, nem vizet stb) a standard, ekkor még nem veszt a test az izomtömegből. 10-15 kilónál kiürül belőled a víz és a szénhidrát, 1 hét alatt vissza is jön a leadott kiló.

Kevés Ch miatt leeshet az inzulinod,"behipózol" ami ájuláshoz vezethet.

2009. aug. 23. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

Inkább spotolj vagy tornázz.

Mert így nagyon hamar visszafog jönni a leadott kiló,sőt még több is..:S

és nyugodtan egyél sok almát,gyümit mert az alma az fogyaszt! és teltségérzetet is okoz!

2009. aug. 24. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:
a bátyám orvos és azt mondja napi 1 2 alma segíti az emésztést fogyóra jó.de csak 1 2 .
2009. aug. 28. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!