Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hatásos?

Szerintetek hatásos?

Figyelt kérdés
18 éves lány, 160cm 57,5kg vagyok. Januárig szeretnék lefogyni kb. 52-53 kg-ra. Délelőtt csak gyümölcsöt eszek pl. 1 banán+1 alma, ezután ebédelek, majd délután, még 6 óra előtt vacsizok egy keveset leginkább gyümölcsöt vagy sovány húst. Minden este tornázok fél órát (felülés,hasprés,fekvőtámasz,guggolás). Tudom, hogy a legjobb a kocogás vagy futás lenne, de nem tudom magam rávenni mert nagyon utálom :S szerintetek, érni fog valamit amit csinálok? kb mikor indul be a fogyás?
2011. nov. 17. 18:51
 1/2 Krisz85 ***** válasza:

Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor délután már ne nagyon egyél gyümölcsöt, reggel még okés, mértékkel, de a benne lévő cukor nem éppen jó ilyenkor. A sovány hús nagyon oké, próbáld meg a sovány turót főleg lefekvés előtt (sovány legyen!! és ne cukrozd! ), a szobabringa is jó futás helyett, sőt az 1 órás monoton de azért tempós séta is jó heti 6x reggel éhgyomorra végezve meg pláne. , és lefekvés előtt még egyél, ha csak egy kis húst is, vagy turót, akkor már jó, a tojásrántotta (csak fehérjéből) sem hülyeség. sok sikert!

A fogyás ha erre ráállsz azért relatíve elég hamar látható lesz, - mások fogják rajtad észrevenni - de persz csak akkor ha nem csalsz, egyáltalán nem!

2011. nov. 17. 19:06
 2/2 anonim ***** válasza:

persze, hát a tehén is csak növényeket eszik délelőtt.

amennyiben több közös vonásra lelsz velük, mint az emberekkel, akkor hagyd is az egyenletes állati fehérje bevitelt másokra, tök mindegy..

2011. nov. 17. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!