Hogyan lehetne ilyen lábam? Milyen fogyókúrával vagy tornával (ilyen nagyon vékony)?
Amúgy nem vagyok kövér,csak kicsit hájas a combom és a fenekem.
Az elmúlt hónapban csináltam guggolásokat(Rubint Réka add önmagad 2. első 20 perce szinte csak abból áll)
de nekem attól csak vastagodott, úgyhogy abbahagytam...
hát, ilyen lábad csak akkor lesz, ha több vagy, mint 175 centi, és a csípőd nem több 85-nél.
ez nem csak a hájtól függ, hanem a testalkat, amin nem nagyon tudsz változtatni.
tisztázzunk akkor pár dolgot :
a diétának 3 funkciója van csökkenti a fölös kalóriákat(no csipszes szines zacsis téma , no csokihegy) ,és a vércukorszintet (amitől hízol vagy nem és ez a gyümölcscukor=fruktóz) belövi ,szinten tartja és méregtelenít amit teázással érhetsz el illetve az eddzés alatti izzadással.
azért a túledzés nem bizti a legjobb mindenkinél pl aki túlsúlyos kicsit neki már akkora éhséget csinál hogy vissza eszik mindent
ha nem eszel megfelelő tápanyagokat napi szinten mint fehérje szénhidrát magvakból halból származó olajok akkor raktározni fog a szervezeted és zsírpárnásít!!!
összegezve és kiegészítve : baromi sok rost hogy ne légy éhes persze sok vízzel/zöldteával /méregtelenítő teával
sok gyümi kevés cukor mert a kristálycukkker az éhséget gerjeszt amiatt hogy visszaesik a vércukorszin a gyors felszívódása miatt! és ott vagy mint előtte tehát no csoki csinálj- helyette joghurtot magvakból bogyósgyümölcsökből és alma barack körte datoja ami csak természetes és teccik azt edd csoki helyett ! működni fog el fog menni az étvágyad napi 1 ilyen joghurttól és toppon leszel mert a cukor a csokiból ki lett pótolva!
fehérjék tojás kefír soványsajt pipihusik hal mindenképp!
ezeket edd jó fűszeresen megint csak táp és kevées kalória lehet szarvasmarhát is csak disznót ne bár a vöröshús az pont méreganyagokat tartalmaz
ÉS AZ UTOLSÓ SEGÍTSÉG IZZADJ MEG MINDEN NAP OTTHON ZENÉRE AKÁRMIT CSAK FOLYAMATOSAN CSINÁLD lehet ez hip hop tánc aerobik lényeg még hogy a comb hát kar izmok felváltva és folyamatosan mozogjanak így prezíz a zsírégetés,de egyszerre min 30 percet de jobb 40 percet nyomni mert kicsit későre indul be a zsírégetés nem rögtön ahogy mozogsz hanem át kell álnia erre ..
végy akármilyen edzőkazit mind egyformán jó lessz ha a te sebességednek megfelelő de hát ez természetes
a 90 napos diéta vagy a káposzta diéta szar teljesen mint a diéták 99%-éka és azért mert ha te elvonsz ínységet teremtesz a szervezetedben és ő ebből tanulva előtte utána közben mást sem fog csinálni csak raktározni úszógumit gyárt külön neked.. VEGYES TÁPLÁLKOZÁS a titok és amiket leírtam...
nem a hosszát akarom megnövelni,hanem csak vékonyítani:D
Köszönöm a 20.27-esnek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!