Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ilyen lábam?...

Hogyan lehetne ilyen lábam? Milyen fogyókúrával vagy tornával (ilyen nagyon vékony)?

Figyelt kérdés

Amúgy nem vagyok kövér,csak kicsit hájas a combom és a fenekem.

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. aug. 23. 20:23
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%

Nem vagy kövér, csak hülye.

Ésakkormégelmondomaztishogycélzottfogyásbizonymégmindignincsen.

2009. aug. 23. 20:30
 2/31 A kérdező kommentje:

Azt tudom, mivel minden kérdéshez ezt írjátok!

De milyen fogyókúrát csináljak akkor? Milyen mozgással(hogy ne izmosodjon és ne vastagodjon!)Csak ezt kérdeztem...

2009. aug. 23. 20:32
 3/31 anonim ***** válasza:
83%
én is szeretnék ilyen lábakat,de sajnos nem mindenkinek adatik meg.ezek a csajok mind modellek, és azért lettek azok mert ilyen lábaik volt,nem úgy csinálták őket:D ha nem ilyen a testalkatod nem lesz ilyen,neki nagyon hosszú,szép combjuk,térdük van. Bár attól függetlenül még lehet vékony lábad. A lényeg a TÚLEDZÉS.Fussál,biciklizz rengeteget!!
2009. aug. 23. 20:36
 4/31 A kérdező kommentje:
Naponta hány órát fussak akkor kb.? ÉS mit ne egyek?
2009. aug. 23. 20:38
 5/31 anonim ***** válasza:
85%

Gondolkozz egy picit!

"Mit ne egyek?" Ami hizlal,mi hizlal?Ne egyél sütiket,chipseket és rágcsálnivalókat,ne igyál üdítőket csak vizet.Egyél sok fehérjét,zöldséget és gyümölcsöt.Naponta fuss egy órát és ha szerencséd van olyasmi lábad lesz mint amit látsz a képen.

2009. aug. 23. 20:41
 6/31 anonim ***** válasza:
88%
fuss amikor csak időd van rá,reggel,este! menj el kondizni kérd ki személyi edzők tanácsát!! nekem ezt a túledzést is egy személyi edző mondta, el is kezdtem naponta 2-3órákat kocogtam,és egy hónap alatt meg is lett az eredménye.Vékony, kemény lábam lett:):):) De nár 1 éve abbahagytam,és visszajöttek a kilók :( De újraelkezdem és megint szép lábaim elsznek :D
2009. aug. 23. 20:46
 7/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat:-)

20.46.: És Te miket ettél a fogyúkúrád alatt?

2009. aug. 23. 20:49
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
én a 90napost csináltam,de csak egy hónapig.Miután abbahagytam, utána kezdtem el rendszeresen futni,és ezutánk kezdtem el gyorsan fogyni is,pedig rendesen ettem.Szóval a futás sokkal többet ért,mint a diéta.
2009. aug. 23. 20:57
 9/31 igabcsy ***** válasza:
57%

Most elárulom Neked a nagy titkot, hogy ezeknek a csajoknak mitől ilyen vékony a lábuk.

.

.

.

.

A Photoshop-tól.

2009. aug. 23. 21:02
 10/31 anonim ***** válasza:
41%

Hát, azért ezeknek a lányoknak nem photoshoppal van ilyen izmos, vékony lábuk...én is ismerek lányokat, akiknek van ilyen (és én is vágyok ilyenre...)

Igazából kicsit off leszek:

mi az a túledzés???

(Amúgy úgy hallottam, hogy a guggolástól is szép formás lábak lesznek)

2009. aug. 23. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!