Minden nap egy kiló fogyás! Hogyan lehet ez?
Az a helyzet, hogy mondjuk nem 10 év alatt se híztam meg. Nyár óta rakódott rám 10 kg. Viszont tök mindegy, mert a zsír az zsír. Én most azt a programot csinálom, hogy reggel 1 óra aerob v. kardió, este 1 óra kardió. Közben meg súlyzós edzés reggel vagy este. Nem viszem túlzásba se, szóval nem csapom szét magam.
E mellett, fehérjedúsan eszem, (no cukor, no liszt), eszem szénhidrátot is. Néha csalok csoki formájában amit úgy csinálok, hogy van a puffasztott rizs és vajba olvasztott milkával vontam be, és ebből eszek néha 1-1 darabot (hogy azért ne tömény csokit egyek...lényegében a belseje csakis rizs.
Nos, az van, hogy igyekszem a kcal-ra is odafigyelni. Néha 1200 jön össze, néha 1400, néha meg 1700.
Minden nap mérem magam reggel éh gyomorra.
Minden nap 1 kilóval kevesebbet mér. Ennek én örülök, de úgy gondolom, hogy csak víz egyenlőre. A centik is omlanak lefele és látszik már felül a testemen, hogy szálkásodik.
Létezik olyan, hogy valaki gyorsabban változik mint az átlag. Én úgy vettem észre, hogy azonnal hízok és azonnal tudok fogyni. Ti hogy vagytok vele?
napi egy kiló borzasztóan sok. egyrészt iszonyúan leterheli a szervezeted, másrészt meg, ha hirtelen vonod meg a testedtől a tápanyagot (mert ez a napi 1200 kalória, ennyi edzés mellé, nagyon durva!), akkor egy idő után "vészüzemmódba" kapcsol a tested, és nem fogsz tudni több zsírt leadni.
nézz utána, az egészséges fogyókúrákkal (ahol normális kajákat eszel, normális mennyiségű edzés mellett) heti 1 kilót lehet fogyni kb. ez az, ami hosszútávon egészséges.
(és 1200 kalóriás étrend mellett napi 2,5 óra intenzív edzés, az igenis szétcsapás. a testépítők, sportolók se salátán meg két falat csirkehúson élnek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!