Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha a szénhidrátot el akarom...

Ha a szénhidrátot el akarom hagyni végleg, akkor pontosan mit nem szabad ennem?

Figyelt kérdés
azt tudom, hogy kenyér és tésztafélék... Meg a krumpli. És a rizs? azt se egyem?
2009. aug. 23. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért teljesen nem szabad megvonni.

Szénhidrát van a joghurtban, tojásban és egyes tejtermékekben is. ezeket mindenképp egyél. és kevés rizst is!

van aki azt mondja, hogy kenyeret is kell enni egy kicsit, legalább reggel és teljes kiörlésűt. én 1 hónapja nem eszem kenyeret és nem is hiányzik.:)

2009. aug. 23. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Huh... Na szóval. A szénhidrát nem létfontosságú a szervezetnek mert elő tudja állítani másból is. De viszont a szénhidrát a test elsődleges üzemanyag forrása, tehát elengedhetetlen ha sportolsz. Vagyis nem szabad elhagyni a szénhidrátot de megmondom neked, hogy nem is lehet! bármit eszel abban van szénhidrát csak nem mindegy milyen összetett és mennyi. A reggeli a legfontosabb étkezés - mondta ezt valaki - és nagyon is igaza van akkor is ha szellemi munkát végzek. Az iskolában sem lehet koncentrálni ha nincs elég energia a szervezetedben. Reggeli legyen valami összetett cukor teljes kiörlésű kenyér/natur zabpehely + alma, szilva stb... Ezzel biztosítod a szervezeted számára a reggeli indulást. Magyarul ne hagyd el, bár nem is tudod inkább eddz keményen!

18/f

2009. aug. 23. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen a krumpliban is sok a szénhidrát! De egyébként nem ajánlom, hogy megvond magadtól teljesen, mert az izomsorvadáshoz is vezethet, mivel ha a szervezet nem jut huzamos ideig szénhidráthoz, az izomból kezdi kivonni a fehérjéket...! Ott van pl az atkins diéta...azt is csak rövid ideig szabad alkalmazni!!! Inkább Norbi update-ét alkalmazd! Mozogj sokat stb! De ne csinálj ilyen butaságokat, hogy elhagyod a szénhidrátot:) nem szabad!:)
2009. aug. 23. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ennél szénhidrátot, abba belehalnál. Szénhidrát minden ételben van (a zöldségben/gyümölcsben is), csak pl. a tésztafélékben több. Csak az a "hizlaló", amikor pl. csirkepaprikáshoz (amiben van krumpli, tészta) még eszel kenyeret is. Eleve nem szabad egy ételbe több magas szénhidráttartalmú alkotóelemet tenni (pl. abba a csirkepaprikásba elég csak a krumpli vagy csak a tészta).
2009. aug. 23. 12:42
 5/7 A kérdező kommentje:
bocsi, félreértettetek. Tudom, hogy mindenben van. De én a rossz szénhidrátokat akarom mellőzni.
2009. aug. 25. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Én már írtam ide Neked korábban...:)

Hát figyelj, azért krumplit meg ilyeneket egyél, ha el akarod hagyni a káros dolgokat, akkor inkább cukorkát meg csokit ne egyél nagyon, de a többire akkor is szükség van!:)

De zöldségeket meg tésztaféléket is kell enni! Maxium egy kicsit csökkentsd az adagokat, de ne iktasd ki véglegesen az étrendedből!:)

2009. aug. 26. 15:28
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 27. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!