Ha a szénhidrátot kerülni akarom, akkor mit egyek pl. a főtt étel mellé enni, vagy vacsorára a szendvics helyett?
hús,belsőségek,felvágottak mellé zöldséget, savanyút
tojás mellé sajtot
főzelékhez ne egyél kenyeret, ha nem akarod simán, fasírttal vagy virslivel
virsli mellé szintén ehetsz savanyút vagy zöldséget ( akár felvágva salátaként, akar nyersen.
de nem tudom konkrétan milyen főtt kajára gondolsz :)
pl krumpli tészta se jöhet szóba, tehát ezek maradnak főtten.
néha ha vmi szaftos hús kerül terítékre sztem ehetsz kenyeret hozzá, az nem baj ha néha eszel egy- egy szeletet.
Nekem betegség miatt kellett szénhidrátmentes táplálékra átállnom. Csak a szénhidrátot(cukrot) kell figyelnem, a kalóriát nem. Amit az orvos mondott: rizst egyáltalán, banánt egyáltalán, cukrot, csokit egyáltalán. Kenyérből teljes kiörlésűt, mivel az nem bomlik le olyan hamar, idő kell neki hogy felszívódjon. Van egy tápanyagtáblázatom, amit már meg is tanultam, belinkelem a végén Neked is.
Az alapján tudtam összeállítani mit és hogyan egyek. Eleinte nehéz volt, de mára már semmiség az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!