172 cm vagyok és 54 kg, fogynom kéne?
Figyelt kérdés
Néha olyan dagadtnak érzem maga, bár mások azt állítják, hogy vékony vagyok. Szerintetek jó ez a súly?2012. dec. 17. 16:14
11/15 anonim válasza:
Nem igazán tudom, mit vársz tőlünk? Megerősítést? Ha ennyire foglalkoztat a súlyod, gondolom, már utána néztél, hogy ennyi kilóval ennyi cm-hez nagyon vékony vagy. De tudod mit? Ha nem érzed magad csinosnak, akkor irány tornázni, edzeni! Attól, nem feltétlenül a kilók határozzák meg, ki milyen csinos. Ha a tükörben azt látod, hogy te nem vagy az, tegyél érte! Ne fogyózz, hanem formáld, feszesítsd a tested!
12/15 anonim válasza:
1-2 kilót max, de kép nélkül nem tudom megállapítani. lehet hogy 52 jobb lenne, de amúgy jó ez a súly:)
13/15 anonim válasza:
Ha dagadtnak érzed magad, fogyj le.
14/15 anonim válasza:
"174 cm vagyok és 54 kg. Anorexiásnak hisznek-holott nem vagyok az."
A kérdezőről nem azért gyanítom, hogy anorexiás, mert 174 cm és 54 kg, hanem mert "vannak napok amikor úgy érzi, hogy nem elég karcsú".
15/15 anonim válasza:
Ezt én írtam:
"174 cm vagyok és 54 kg. Anorexiásnak hisznek-holott nem vagyok az."
Nem olvastam a válaszodat, csak mivel hasonló a kérdező külseje, gondoltam, leírom, hogy engem anorexiásnak hisznek, mert én így nézek ki.. és neki sem szükséges fogyni.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!