Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 172 cm vagyok és 54 kg,...

172 cm vagyok és 54 kg, fogynom kéne?

Figyelt kérdés
Néha olyan dagadtnak érzem maga, bár mások azt állítják, hogy vékony vagyok. Szerintetek jó ez a súly?

2012. dec. 17. 16:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán tudom, mit vársz tőlünk? Megerősítést? Ha ennyire foglalkoztat a súlyod, gondolom, már utána néztél, hogy ennyi kilóval ennyi cm-hez nagyon vékony vagy. De tudod mit? Ha nem érzed magad csinosnak, akkor irány tornázni, edzeni! Attól, nem feltétlenül a kilók határozzák meg, ki milyen csinos. Ha a tükörben azt látod, hogy te nem vagy az, tegyél érte! Ne fogyózz, hanem formáld, feszesítsd a tested!
2012. dec. 17. 18:26
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
1-2 kilót max, de kép nélkül nem tudom megállapítani. lehet hogy 52 jobb lenne, de amúgy jó ez a súly:)
2012. dec. 17. 22:00
 13/15 anonim ***** válasza:
17%
Ha dagadtnak érzed magad, fogyj le.
2012. dec. 18. 00:19
 14/15 anonim ***** válasza:

"174 cm vagyok és 54 kg. Anorexiásnak hisznek-holott nem vagyok az."

A kérdezőről nem azért gyanítom, hogy anorexiás, mert 174 cm és 54 kg, hanem mert "vannak napok amikor úgy érzi, hogy nem elég karcsú".

2012. dec. 18. 09:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezt én írtam:

"174 cm vagyok és 54 kg. Anorexiásnak hisznek-holott nem vagyok az."

Nem olvastam a válaszodat, csak mivel hasonló a kérdező külseje, gondoltam, leírom, hogy engem anorexiásnak hisznek, mert én így nézek ki.. és neki sem szükséges fogyni.

28/n

2012. dec. 18. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!