Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire ártottam ezzel magamnak?

Mennyire ártottam ezzel magamnak?

Figyelt kérdés
Régóta csinálom a diétámat,hogy kerülöm a cukros löttyöket és mindenfajta édességeket de ma átestem a ló túlsó oldalára, befaltam vagy 8-9 csokit és 2 croissant, aztán ha szégyen ha nem meghánytattam magam,fogok ettől hízni ?
2012. dec. 15. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Értelmes ötlet volt befalni csomó mindent és meghánytatni magad, gratulálok.. (Y) Inkább akkor ne hánytattad volna meg magad, vagy meg ne ettél volna..
2012. dec. 15. 18:42
 2/6 schocko ***** válasza:
Ha elég gyors voltál, akkor megúszhatod, viszont néhány agysejted sajnos biztosan áldozatul esett...máskor legyél megfontoltabb és vigyázz azokra amelyek még megvannak...
2012. dec. 15. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne hánytasd magad! Hogy hízhatnál attól, ami nincs benned? Különben sem híztál volna meg ettől az egy alkalomtól, akkor híznál, ha esetleg ha rendszert csinálnál a mai műveletből. Nekem is szokott lenni ilyen napom, hogy összeeszek mindent (nem fogyózom egyébként, csak szintén kerülöm a cukros üdítőket, meg zsíros kaját). Nemrég is volt egy ilyen napom, mielőtt megjött volna. Egyáltalán nem híztam függetlenül a "zabálástól", viszont kijött pár pattanás utána.. tudom, az sem jó, de ez van. Esetleg próbáld meg, hogy amikor rágcsálni támad kedved, egyél meg egy répát, vagy almát, az hosszútávon sem hízlal. 162/49 vagyok amúgy, és tartom a súlyom.
2012. dec. 15. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Talán nem kellene éheztetned magad, mert így bulémiás leszel.Ha folytatod az eddigi diétád komolyan beteg leszel.Ne kínozd magad, a kalóriamegvonás a beteg embereknek való.
2012. dec. 15. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha fogyózol is ehetsz édeset, csak tartsd a mértéket.

Hánytatást meg sürgősen felejtsd el egy örök életre, mert azzal csak kárt teszel!

2012. dec. 15. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Fölösleges volt kiokádni.. az ember néha eszik szemetet, ez van. De a hánytatás.. mintha számítana 1 bezabálós nap...
2012. dec. 15. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!