Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire hízlal ez az étel,...

Mennyire hízlal ez az étel, amit ma találtam ki magamnak?

Figyelt kérdés
Vacsorára ettem, mert már nem akartam kenyeret/szénhidrátot enni. Lereszeltem egy almát, meghintettem fahéjjal, beletördeltem 4 JóReggelt kakaós kekszet, és ráöntöttem az egészre egy Görög joghurtot. Nagyon finom volt, és laktató, csak nem tudom, mennyire "ártalmas". Az rosszabb lenne,ha mondjuk barnakenyeres szendvicset ennék? Vagy ehetem ezt a kaját gyakrabban is, mondjuk reggelire?
2012. nov. 20. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Keksz helyett magvak(dió,mandula,mogyoró) vagy zabpehely mehetne inkább.

Azt nem tudom, hogy jobb-e ez mint pl egy szendvics.

2012. nov. 20. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

mennyire vagy hulye egy 10es skalan? "nem akartam szenhidratot enni"

hallo!!?!?! az alma szerinted mi?? gyumolcscukor=gyorsabb felszivodasu mint a barnakenyer es a jo reggelt keksz??? feher finomitott cukor, zsir.....de ha ez meg nem eleg igen a gorog joghurt kivalo megtoldasa ami naturban is min 8g zsirt tartalmaz

hat ehhez csak gratulalni tudok:D

2012. nov. 20. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Nyugi, én hazajöttem fél 8-kor, és megettem egyszerre három almát. :P

Gyümölcsöt KELL enni!! Hülyeség, hogy nem!

A többi is rendben van, ha mértékkel eszed. Azt nem tudom, hogy "jobb"-e, mint egy szendvics, de ez is kell, meg az is. Semmit ne vonj meg magadtól, hanem tarts mértéket.

2012. nov. 20. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahogy a kedves #3-as válaszoló mondta.Nem kell félni a gyümölcstől csak mert az idióta kövér emberkék azt mondják.Nevetséges ez a szénhidrát fóbia.Az nem is számít hogy zsírra és fehérjére nincs külön szüksége a szervezetnek, a szénhidrát a természetes üzemanyag.(1 hónapig nem ettem magas fehérjetartalmú ételt és a vérvizsgálat tökéletes eredményt mutatott, akkor most miről is beszélünk?)
2012. nov. 20. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Az a fahéj nem kellett volna bele, az plusz két kilót jelent. Nem értem, nem mindegy, hogy valami 200 kalória, vagy 210?

Normálisan kell enni, nem kalóriát számolni, meg efféle humbugokat csinálni.

2012. nov. 21. 14:46
 6/9 anonim ***** válasza:
nem akartál kenyeret/ szénhidrátot enni? hát ahhoz képest megettél pár kakaós kekszet, ami tiszta szemét széndhidrát, a szärabbik verzióból. ügyes vagy.
2012. nov. 22. 15:53
 7/9 makeurownhappiness válasza:

alma fahéj okés,jóreggelt,joghurt nem igazán

tejtermékek és gabona helyett inkább husi és zöldség,sokkal jobb kalória,egészség,telítettség szempontjából is plusz "cukormentes"

2012. dec. 5. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Alma+Fahéj, jó. Jó Reggelt helyet egyél valami mást... zabpelyhet amit megfőzhetsz tejben. A Görög joghurt már nem is kell hozzá, de ha ragaszkodsz a joghurthoz edd natúran!

Reggelire tök jó, vacsira inkább ne...

2014. ápr. 25. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:

A kreatív hajlamodat viszont értékelem!

:-)

2014. ápr. 25. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!