Mennyire hízlal ez az étel, amit ma találtam ki magamnak?
Keksz helyett magvak(dió,mandula,mogyoró) vagy zabpehely mehetne inkább.
Azt nem tudom, hogy jobb-e ez mint pl egy szendvics.
mennyire vagy hulye egy 10es skalan? "nem akartam szenhidratot enni"
hallo!!?!?! az alma szerinted mi?? gyumolcscukor=gyorsabb felszivodasu mint a barnakenyer es a jo reggelt keksz??? feher finomitott cukor, zsir.....de ha ez meg nem eleg igen a gorog joghurt kivalo megtoldasa ami naturban is min 8g zsirt tartalmaz
hat ehhez csak gratulalni tudok:D
Nyugi, én hazajöttem fél 8-kor, és megettem egyszerre három almát. :P
Gyümölcsöt KELL enni!! Hülyeség, hogy nem!
A többi is rendben van, ha mértékkel eszed. Azt nem tudom, hogy "jobb"-e, mint egy szendvics, de ez is kell, meg az is. Semmit ne vonj meg magadtól, hanem tarts mértéket.
Az a fahéj nem kellett volna bele, az plusz két kilót jelent. Nem értem, nem mindegy, hogy valami 200 kalória, vagy 210?
Normálisan kell enni, nem kalóriát számolni, meg efféle humbugokat csinálni.
alma fahéj okés,jóreggelt,joghurt nem igazán
tejtermékek és gabona helyett inkább husi és zöldség,sokkal jobb kalória,egészség,telítettség szempontjából is plusz "cukormentes"
Alma+Fahéj, jó. Jó Reggelt helyet egyél valami mást... zabpelyhet amit megfőzhetsz tejben. A Görög joghurt már nem is kell hozzá, de ha ragaszkodsz a joghurthoz edd natúran!
Reggelire tök jó, vacsira inkább ne...
A kreatív hajlamodat viszont értékelem!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!