Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egyáltalán nem eszek...

Ha egyáltalán nem eszek kenyeret, péksütit és 7 után már nem vacsorázok, fogyhatok vagy tartani fogom a súlyomat? Valahogy nem érzem hiányát a kenyérnek.

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
12:11 - Nekem kéne 48 kilónak lennem 151cm magasan...
2009. aug. 22. 12:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Előző: pedig nem vagyok túl vékony...A csontjaim is erősek, talán látszatra nem, de életemben nem tört még el egy sem, pedig zuhantam egy jópárszor, azért gondolom, hogy erősek, nem az a könnyű fajta...

És a derékbőségem is több, mint 60 centi, a csípő is megvan 90...

2009. aug. 22. 12:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem :-) Csak azért na... most vagyok 44 kiló, és én nehezen hízok, egy betegségem volt május elején, ami miatt 40 kiló alá fogytam, azóta híztam vissza 42-re és felszedtem +2 kilót, aminek nagyon örülök :-) És még így se látszik, hogy bármi túlsúlyom lenne.
2009. aug. 22. 12:55
 14/14 anonim válasza:
Sziasztok!En harom honap alatt 30kilot fogytam,es ettem kenyeret,minden reggel 1 szelet vekony feherkenyeret,keves vajjal vekony szelet parizsival,vagy kis kremsajttal,mindenböl csak vekonyat es keveset.Szerintem napi egy szelet kenyertöl nem hizunk!Hozzateszem,´hogy napközbe csak keveset ettem es sok-sok vizet ittam.Sok sikert!
2010. jan. 25. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!