Léböjt kúrával 7-10 napossal mennyit lehet fogyni? *lent
Én 3 napossal kezdtem. Eléggé nehéz volt. Emlékszem fájt mindenem, főleg a vádlim. Viszont most már a 3 napot simán megcsinálom még a 7-el sincsen problémám. Én csak vizet szoktam inni meg közben edzeni. Úgy szoktam csinálni hogy ne legyek éhes hogy reggelire megiszok egy liter vizet (kulacsból és úgy sokkal könnyebb) Attól úgy érzem tele vagyok. Aztán ebéd időben is egy liter meg vacsorára is. Meg hát ügye közbe azért szoktam inni csak akkor az az egy liter ha úgy érzem éhes vagyok akkor kötelező. Ezzel a módszerrel nekem nagyon könnyű plusz meg van a napi 3,5-4 liter víz ami ügye a diétáknál kötelező és alap.
Itt minden nagyon jól le van írva [link]
a 7-10 naposról is írnak itt.
Még azt leírnám hogy mikor úgy érzem hogy muszály ennem. Pedig nem is vagyok éhes csak mondjuk a kedvenc kajám van. Akkor általában képeket nézegetek hogy milyen alakot is akarok. Oda állok a tükörhöz stb. Szóval végig gondolom ezt az egészet. A célomat meg minden és akkor már nem is akarok enni vagyis hát nem kívánja a szemem mert újra tudatosul bennem hogy basszus nem most van utoljára ilyen kaja most fontosabb hogy le foggyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!