Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segítene? 25hetes...

Valaki segítene? 25hetes kismama vagyok és elég sokat híztam.

Figyelt kérdés
Egy könnyű kismama diétát szeretnék,de sehol sem találok.Ha valaki tudna segíteni ebben,örülnék neki...Köszi előre is.
2012. dec. 14. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Itt senki nem fog tudni úgy segíteni, hogy fogyj is, de ne ártson neked, és ami még rosszabb: a babádnak.

Bármilyen "diéta" tilos, amit itt kapsz. Keress egy dietetikust, azzal nem sodrod veszélybe magatokat.

Itt nagyrészt unatkozó tinik vannak, akiknek lövésük sincs sem az egészséges testsúlyról, sem az egészséges étrendről, sem a terhességről.

2012. dec. 14. 19:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi...de én sem olyan diétára gondoltam amitől fogyni fogok,csak ne jöjjön fel még ebben a 3hónapban annyi kg.Most sikerült találnom egyet,nem hangzik olyan szörnyen.Az orvosom is azt mondta h elég sok amit hiztam,kicsit figyeljek oda...(szénhidrát mentes ételeket egyek.)
2012. dec. 14. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Az a legrosszabb ha nem eszel szénhidrátot.Ha nincs energiád nehezen fog tudni a szervezeted segíteni a magzat fejlődésében.Ne törődj a súlyoddal, ne diétázz viszont egyél tényleg egészséges ételeket.Majd lefogysz ha megszületett a pici.Sok növényi kaja (antioxidánsok, ilyenkor tényleg nagyon jól jönnek) és ne vond meg a szénhidrátot, mert csak fejfájást fog okozni.Kell az energia, amit a zsírból (a felesleges elfogyasztott mennyiség a szervezetedben fog keringeni) és fehérjéből (sav) nem fogsz megkapni.Persze ezek is kellenek, de csak kevés, nem kell feleslegesen kínoznod a szervezeted.

Nem a súly teszi az embert, majd szülés után ledobod a felesleget (akkor már intenz

2012. dec. 14. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor már intenzíven is tornázhatsz nyugodtan. Lemaradt a vége. :D

*

2012. dec. 14. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:

"Kell az energia, amit a zsírból (a felesleges elfogyasztott mennyiség a szervezetedben fog keringeni) és fehérjéből (sav) nem fogsz megkapni."

Te miről beszélsz?! Amikor valaki naponta jól bezabál és csak hízik, akkor valójában feleannyi energiája sincs, mert csak jóllakottan szuszog. Ha az ORVOS azt mondta a kismamának, hogy vegyen vissza az evésből, akkor ki vagy te, hogy mértéktelen kalóriafogyasztásra buzdítsd??

2012. dec. 14. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Mértéktelen fogyasztásra? Mert nagy valószínűséggel többet fog enni ha pozitív módon átvariálod a makrotápanyagokat? 5 db alma = 3 teáskanál olaj. Na szerinted melyikből fog többet enni? Zseni...
2012. dec. 14. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!