Zöldségekből és gyümölcsökből akármennyit ehetek?
A Kaliforniai Egyetemen 33 túlsúlyos felnőttet két héten keresztül olyan étrenden tartottak, amely 30 százalékban zsírt, 55 százalékban összetett szénhidrátot (például kenyeret, rizst), valamint 15 százalék fehérjét tartalmazott. A következő tíz héten olyan étrendre váltottak, amelynél az energiatartalom negyedét az egyik csoportban gyümölcscukor, a másikban szőlőcukor (glükóz) adta.
Mindkét csoport tagjai körülbelül ugyanannyit, átlagosan 1,5 kilogrammot híztak, de a gyümölcscukrot kapók koleszterinszintje magasabb lett, és többet híztak a hasukra. Szakemberek ezt a típusú elhízást tartják a legveszélyesebbnek, ugyanis ez járul hozzá legnagyobb mértékben a cukorbetegség és a keringési rendellenességek kialakulásához.
szóval igen, mivel magas a gyümölcsök cukor tartalma, hízhatsz tőle.
ha valaki nem hizik tőle az meg echtomorph . jó az anyagcseréje nem hizik.
Kondiba nagyon sok hülye ember jár, aki sajnos nem saját okukból kifolyólag azok. Némelyik lejön 10 percet vállazik 1 gyakorlattal minimál súlyokkal, utána whey shaket iszik és hazamegy. Ezekután azt hiszi, hogy edzett.
Példaként említettem, mert sok társam van, aki világéletében vékony volt, több ezer kalóriát vitt meg még akkor is amikor nem edzett és mégsem hizott egy dekát sem. Szóval én kitartok a besorolás mellet, és mivel a kémia azt mondja, hogy igenis az almában cukor, a banánban a szénhidrát bőven teng, még mindig állítom hogy hizlal. Persze csak úgy, mint a többi. Éjszakára sok gyümölcs hízlal. Olyan mint az édesség..
Bírom ezt a dumát, "én betolom a képembe a fél világot mégse hízok...."
Hát bakker, örülj a genetikádnak, de más meg hízékony alkat és ha nem figyel a szénhidrát fogyasztásra biza gurulni fog.
A gyümölcs igenis hizlaló, HA mértéketelenül tömöd, mint a csokit, csipszet, kenyeret, stb.
Látszik, hogy nagyon tudatlan vagy, már ne is haragudj meg...
Tudatlan, persze.Tapasztalatból tudom hogy a gyümölcs nem hizlal, voltam 100 kiló és sokkal kevesebbet ettem általános étrenden, mint most gyümölcsöt.Mit nem lehet ezen felfogni?Csak mert bedőltél Atkins bácsi hülyeségének nem kell egyből idióta kijelentéseket tenni amivel kapcsolatban fogalmad sincs.
Újra csak ugyan azt tudom leírni: biztos váltogatom a testtípusokat évente, ez lehet a magyarázat arra hogy nem hízok a gyümölcstől, de az általánosnak hitt étrendtől igen.
Mutass EGY embert aki a gyümölcstől hízott el.Komolyan nemsokára csinálok egy kísérletet arra hogy el lehet e egyáltalán hízni a gyümölcsevéstől csak az a baj ennél többet már nem bírok enni, 3-4 ezer a limitem, után sajna kibújik a róka. :D
Nem vitatkozom veled. A gyümölcsben IS temérdek cukor van. Ha fogytál tőle örülök neki. De kb most az ellen vitatkozol, hogy a víz nem oltja a szomjat.
Semmisem hízlal, ha mértékkel eszed és nem este 10-kor. Részemről ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!