Miért mondják hogy koplalástól nem lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Sokmindenkitől hallottam már hogy koplalástól nem fogyok, igaz ez? És miért? Hiszen ha nem eszel szervezeted az elraktározott zsírból táplálkozik nem? Azért lenne fontos mert nem érzem jól magam a bőrömben, 172cm 73kg. Eddig nem igazán foglalkoztam vele, de új közösségbe kerültem ahol nem fogadnak el ez miatt, és sokan csúfolnak is. Sportolásra lehetőségem nem nagyon akad, szüleim nem állnak úgy anyagilag hogy járhassak sportolni, tornázni. Étrenden kellene változtatni, annyin már van hogy reggel nem tömök magamba 1 szelet kenyeret suli előtt hanem megeszem egy májkrémet egy bögre tea mellett, amihez már hozzászoktam hogy cukor ill. citromlé nélkül iszom, elején hányhatnékom volt de hozzá szoktam és szeretem is.:) Suliba tízórai egy szendvics vagy épp péksütemény.:/ Ebéd meg mikor mi, édesanyám amit éppen süt, főz. Vacsora, mostanság letudom egy almával és egy mandarinnal. Otthon mit tudnék csinálni, tenni ezek ellen, anyum sokat nem segít étrendemen mert megvan álddva avval hogy mindig elhatározom és tart 1-2 hétig, de ez most teljesen más, tényleg szeretnék megváltozni és barátkozni, jól öltözni, magabiztosabbá válni, és megmutatni másoknak hogy igen is lehetek szép és csinos. Kérlek segítsetek! 14/L2012. dec. 12. 20:13
11/13 anonim válasza:
már egy hónapja nyomom átlagban 8 as szinten a gyakorlatokat, csöppnyi fogalmam csak legyen miután mindkét könyvet olvastam.... aerobozzon majd ha lefogy aztán formásodjon
12/13 A kérdező kommentje:
Aerobik jó ha internetről nézem is ugye? :) Fegyencedzés, majd utána olvasok.
2012. dec. 13. 22:26
13/13 anonim válasza:
8as szint:D
fél egykezes fekvő kézenállásban?
VIDEÓT róla!:DDDD
és aerobozza agyon magát edzetlen izomzattal és gyenge ízületekkel?
gratula neked!
ha minden ütést,becsapódást az ízületi felszínek vesznek föl,akkor ott porckopás lesz elkerülhetetlenül.
az izmok,ha lennének segítenék az ütések csillapítását, nyomás alatt maradna az ízületi tok és így az ízület kenése biztosított lenne.
szóval mind a két fajta edzés érdemes végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!