Ezeket az ételeket lehet enni fogyókúra alatt? /Bőven lent/
Fogyókúráznék, de nem tudom, hogy ezeket lehet-e enni a fogyókúra alatt.
-kifli,zsemle?
-zsír (zsíros kenyér)?
-szalonna?
-sült hús?
És ha meg éhezek -nassnak- mit egyek?
Zsírt és húst igen. De nem kenyérrel!
Zöldség? Nem kérdezted, de az azért fontos!
kifli zsemle : csak teljes kiőrlésűt és inkább csak reggel
zsír(os kenyér) : nem hasznos
szalonna: felejtsd el egyél inkább sonkát
sült hús: ha sovány húsra gondolsz akkor szinte minden nap azt kéne enned ebédre annál nincs is jobb
Ha megéhezel akkor aszalt gyümölcs, de egyél 3 óránként és nem lesz ilyen gondod (pl tízóraira meg uzsira joghurt vagy gyümölcs) és este 6kor (ha éjfélkor vagy utána mész aludni) akkor 8 kor is egyél csak vigyázz hogy a napi kcal mennyiség ne legyen sok összességében így serkented az anyagcseréd és nem kell éhezned érdekes mennyien mondják hogy 6 után semmi én mégis így fogytam
szerintem a szalonnát csak a divatos és értelmetlen zsírfóbia miatt nem ajánlják.
de mivel egy mindenféle nyesedékhúsból, szójából gluténból összetapsztott "sonka" az egyik legnagyobb átverés, és igen ergya kaja, ellenben egy jó szalonnával.. amiben legalább nincsen szója, van benne jó kis zsír, átgondolnám ezt a dolgot.
Az igazi sonkára ez nem vonatkozik, az persze jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!