Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel elrontanám az egészet?

Ezzel elrontanám az egészet?

Figyelt kérdés
fogyózom már 5 napja és 2 kilót le is adtam. este 6-7 körül eszem meg a vacsorát, ma is így volt. de most megéheztem. ha most eszek olyan szendvicset amibe alma főtt tojás és sajt van az mennyire hízlal? visszaszedném tőle a 2 kilót?
2012. dec. 7. 21:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nyugodtan edd meg

én most ettem mandarint és körtét is 250g túróval

ha valóban éhes vagy akkor egyél

2012. dec. 7. 21:58
 2/12 A kérdező kommentje:
de az hízlal nem?
2012. dec. 7. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Az a 2kg maximum víz volt amit leadtál. Mikor fekszel le aludni? Azért ilyenkor már nem tanácsos szendvicskét enni. Nincs valami más?
2012. dec. 7. 22:03
 4/12 A kérdező kommentje:
honnan veszed hogy víz volt?
2012. dec. 8. 00:18
 5/12 anonim ***** válasza:
5 nap alatt az elején tudsz 2 kilót fogyni, kiürülnek a beleid, víz távozik, ahogy az előző s mondta, de ez idővel belassul, a jövő héten már csak 1 kilót fogsz fogyni, és ez így is jó, ne siettesd nagyon. amúgy sztem kenyeret már nem kéne enni este, de a főtt tojás, a alma meg a sajt nem rossz.
2012. dec. 8. 00:44
 6/12 A kérdező kommentje:
és hogyan tudnék nem vízből meg izomból leadni?
2012. dec. 8. 10:19
 7/12 anonim ***** válasza:

fogsz majd nem vízből meg izomból is fogyni.. de vigyázz hogy eleget egyél, mert ha nem, a szervezeted pár nap alatt megunja, és nekiáll raktározni, ami azt jelenti, hogy fél darab almából is annyi mindent elraktároz amennyit csak bír.. teljesen leáll majd az anyagcserét..

mozogni kell, és mellé egészségesen étkezni, ami teljes kiőrlésű szénhidrátokat, sovány húsokat és túrót, zöldséget gyümölcsöt, sok fehérjét takar..

vacsizni pedig lefekvés előtt 2-3 órával kell.. ha te éjfélkor fekszel, akkor 9-10 között vacsizz..

nincs nagy titka a fogyásnak, csak oda kell figyelni. :)

amúgy igaza van annak aki írta hogy ez a 2 kg csak víz volt.. amúgy ne csak a súlyodat mérd.. mérd a centiket, bmi-t (testtömegindex) testzsírszázalékot..

2012. dec. 8. 17:13
 8/12 A kérdező kommentje:
de most tisztára elkeseredtem:(( és fogok egyáltalán zsírból fogyni??? sztem én képtelen vok lefogyni. már 7 napja fogyózom és csak 3 kiló ment le rólam, ami meg víz volt:(((
2012. dec. 9. 09:38
 9/12 anonim ***** válasza:
7 naptól el ne keseredj már!! anyám.. :S:S majd ha 2 hónap múlva sem megy le semmi, akkor keseredj el... fentebb leírtam micsinálj hogy zsírból fogyj.. de amúgy hány kiló vagy, milyen magas?? nem mindegy mekkora feleslegtől kell megszabadulnod, az utolsó kb 10 kiló baromi nehezen tud lemenni.. ha csak kb ennyi van rajtad ne is várd hogy pár nap meg hét alatt mittudom én mennyit fogyj.. 7 nap alatt meg a 3 kg még ha víz is bőven jó!! majd elindul...
2012. dec. 9. 10:32
 10/12 A kérdező kommentje:
15 kg felesleget kellene leadnom. 170 cm magas vok és 82 kg. az utolsó 10 miért lassan megy le?
2012. dec. 10. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!