Szerintetek honnan kéne és mennyit fogynom?
Figyelt kérdés
lemértem magam. kar 33 cm
mell 102 cm
derék 104 cm
csípő 116 cm
comb 68 cm
ezek az adatok alapján honnan és mennyit kéne fogynom? valamint ha csak az étkezésen változtatok és nem sportolok akk fogyok vagy izomból megy le?
2012. dec. 7. 13:18
11/16 anonim válasza:
Derekad a köldököd felett mérted (kb 2 cm-re)? Ahol a legvékonyabb.
12/16 A kérdező kommentje:
aha ott mértem:)
2012. dec. 7. 15:07
14/16 A kérdező kommentje:
azt nem mértem:)
2012. dec. 7. 21:37
15/16 anonim válasza:
Tegyél fel egy képet, mert ez így elképzelhetetlen.
Mármint hogy a derekad nagyobb, mint a melled, ez nem létezik.
Nekem 9 hónapos terhesen volt egyforma méretű a kettő... (pedig 90 kg voltam akkor, és nincsenek hatalmas melleim azért...)
Egyébként ha a csípőd 100 körülre, derekad 78 körülire le tudnád vinni, már nem lenne olyan nagy (vékony nem lennél, de kövér sem.)
16/16 anonim válasza:
Teljesen "épkézláb" az ilyen testforma is. Nekem van egy barátnőm, aki ez a típus... neki fogynia kellene mindenhonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!