Megőrülök a csokiért, mit csináljak?
Mielőtt megjön a havim, 2 napig csk csokit ennék. Olyan szintű ez a vágy, hogy múltkor csapkodtam, amikor nem volt itthon csoki. Volt, hogy megettem 600 g milkát pár óra alatt...
Hogyan győzhetném le ezt? A vicces, hogy máskor sosem kívánom a csokit, sőőt...
Csapkodhatsz, és csokit is ehetsz.
Csak ne vegyél milkát.. tejes cukros vacak helyett készíts magadnak kakaóporból, xilitből, kakaóvajból (kókusz zsírból) csokoládét..
Amúgy meg önkontroll és elég c-vitamin, ez a kettő segíthet :)
600 gramm Milkát?
jól birod. :)
én tegnap megettem 1,5 táblával, meg egy 7 szem bombont, de a nap végére szépen elcsaptam a hasam.
na de hogy a kérdésre is válaszoljak, önmegtartóztatást tudom ajánlani, vagy azokra a napokra találj ki programokat, hogy lekösd magad, lehet akkor nem gondolsz annyira a csokira.
Nem elég egy túrórudi... Még egy tábla milka se.. Ilyenkor nincs önkontrollom:(
Szervezek programokat, de úgy meg még rosszabb, bent a belvárosban bárhol vehetek csokit.
akkor sok xilitet tegyél bele. miért lenne a jó minőségű házi csokoládé sz.ar?
amúgy.. egy fontos kérdés. vajon csak viccből írtam, hogy amikor édességet kívánsz akkor EGYÉL ELÉG C-VITAMINT?
nekem nem tűnt viccesnek.. inkább jó tanács volt. 2-3g c-vitamin, de minimum 1000mg teljesen indokolt egy embernek, menzeszed környékén a nagyobb dózis is.
3-as vagyok.
a C-vitamin tényleg ajánlott, amikor szedtem rendszeresen, mintha tényleg kevésbé kivántam volna az édességeket.
a magas kakaótartalmú csokik pedig tényleg finomak, egyáltalán nem sz.r izűek, hogy a te szavaiddal éljek. ráadásul egészségesek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!