Szerintetek mit kellene tennem? Vagy min kéne változtatnom?
Sziasztok.
Gondolom sok olyan kérdéssel találkoztok, amiben 12-13 évesek szeretnének 5-10 kg-at leadni, gyorsan és tartósan. Nos, én is ebbe a korosztály tartozom, de nem 5-10 kilókat szeretnék lefogyni, hanem csak mondjuk egy 3-4-et, és azzal is megbékélnék, ha ez csak hónapok alatt sikerülne, a lényeg nekem csak az, hogy tartós legyen az eredmény.
Jelenleg 162 cm vagyok, és legutoljára 55 kg voltam. Nagyon szeretek enni, viszont reggelente nem igazán szoktam reggelizni, az első étkezésem az olyan délután 2-3 fele történik, majd 4-5 körül megint eszek, és aztán késő este 8-9 körül is. Tudom nagyon rossz szokás, épp ezen szeretnék változtatni. Ami az ivást és a sportot illeti.. inni alig szoktam, talán egy fél liter folyadékot, de azok is inkább üdítők, és sportolni hetente kétszer járok 1 órát teniszezni. Szerintetek ha váltanék napi 4-5x kisebb étkezésekre, és napi 2 l víz ivásra, valamint a heti 2x 1 órást teniszt folytatnám, sikerülhetne azt a 3-4 kg pluszt leadnom? Alapvetően nem tartom magam kövérnek, csak olyan semmilyen vagyok, itt ott pici 'úszógumikkal'.. :)
Köszi a válaszokat! :)
szia :)
valóban nagyon rossz, hogy délután és este eszel csak. a reggeli a legfontosabb! :) sajnos sokszor előfordul nálam is, hogy el falat nem megy le reggel a torkomon. :/ pedig valamit muszáj, egy müzliszelet almával/ egy pirítós/ rántotta stb.
kerüld az édességeket, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt és este ne fogyassz nehéz ételt.
ha van időd a tenisz mellett egy kis sportra, akkor javaslom az aerob edzéseket, nagyon jól formálnak, izmosítanak! :)
pl: http://www.youtube.com/watch?v=b0S8O-XjxL8
http://www.youtube.com/watch?v=0xKD3gyL6Go
könnyűnek tűnik, de nem az. :)))
sok sikert!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!