Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valakinek van ötlete/tanácsa?

Valakinek van ötlete/tanácsa?

Figyelt kérdés
Sziasztok!csak 1 pár kérdés:D eléggé túlsúlyos vagyok.És az a problémám ,hogy nem igazán van lehetőségem ilyen bonyolult és drága étrendekre,stb.És sajnos arra sincs lehetőségem hogy naponta leugorjak a piacra venni pár dolgot mert vidéken lakom átmenetileg pár hónapig :D annyit szeretnék tőletek kérdezni,hogy van e esetleg valakinek ötlete/tanácsa hogy hogyan tudnék elkezdeni egy egészséges életmódot mint mondtam nincs lehetőségem ilyen drága szarságokra. és mivel túlsúlyos vagyok 17F/125kg így az ilyen futás,stb kivan zárva. esetleg tudnátok addni pár tippet arra hogy hogy kezdjem el? mit egyek mikor?mit tornázzak,persze ami megy is. légyszi ne posztoljatok ilyen oldalakat ahol minden szart leírnak,a saját véleményetekre vagyok kiváncsi, értelmes és bő válaszokat írjatok ha lehet,köszi :)

2012. dec. 4. 01:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egek ura, én is vidéken lakom, sőt, egy putri kis faluban, mégis minden nap be tudok vásárolni... A fogyáshoz meg nem kell drága étrend, se bonyolult. Zöldség, gyümölcs, csirkehús, tojás, zabpehely, stb., egyik sem drága, napi 5-6 alkalomra beosztott étkezés, mindig csak keveset, és mi az, hogy a futás kizárva? Láttam én már 220 kilós embert is futni a fogyásért... ha csak kifogásokat tudsz keresni, akkor sosem fogsz leadni semennyit. Mozgás nélkül nincs eredmény, először minden edzésfajta kemény lesz ennyi túlsúllyal, de ez van, ki kell bírni. Gondolom akkor edzőteremre sincs pénzed... sőt, uszodára sincs... a minden sz*rt leíró oldalakat pedig érdemes lenne tanulmányoznod, mi nem írhatunk le neked minden létező diétát és sportot... te tudod, mire vagy képes.
2012. dec. 4. 03:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyon óvatosan az edzéssel. Ha csak lépsz egyet, közel 2x akkora terhelés éri a térdedet mint az enyémet. Fekvőtámaszon, felülésen, lovaglóálláson kívül nem biztos hogy sokkal mozgalmasabb edzés kellene, egyelőre.

Ami a bonyolult étrendet illetni.. egyél húst. Sok húst. Meg zöldséget de mindenféle modern agyszüleményt, müzlikét meg teljes őrlésű kenyeret, csokikát meg üdcsit ne. Tejtermékeket hagyd meg a bocifanoknak, és pár hét múlva már nagyon nem leszel 125kg.

Ha kell még tanács leírom, de nem tudom mire lennél kíváncsi.. miért hízik el az ember? Vagy miért fogy hús, zsíros hús evés mellett? Hát majd megkérdezed ha érdekel.

2012. dec. 4. 10:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Valamennyit fogyni fogsz, ha csak a kajára figyelsz, de a testünket mozgásra teremtették. Kezdj el diétázni, a tömeged csökkenjen 100kg alá, aztán mozogj. Úszás, konditerem, séta. Magától a táplálkozástól nem leszel vékony, és az izmaid is gyengék lesznek, a bőröd megereszkedik, szóval kombinálni kell. Egyél kevesebbet, és figyelj rá, hogy inkább a fehérje kerüljön előtérbe. Nem nehéz, csak elhatározás kérdése az egész.
2012. dec. 4. 10:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,amúgy a csokit meg ilyen zsíros ételeket már 1 ideje kizártam az étrendemből :) ami a kedves 2. válaszolót illeti,igen a futás és ezek kivan zárva mert a térdem nem bírja,de szerintem ezt te is tudod, aki még tud esetleg ötletet/tanácsot nyugodtan írja le:)
2012. dec. 4. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Direkt írtam sétát és úszást, azt mindenki tud, csak akarni kell. Ha elkönyveled, hogy sétálni sem tudsz, eljuthatsz oda, amikor már tényleg nem tudsz...
2012. dec. 4. 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Az elsőhöz csatlakoznék. Szintén kis faluban lakom, de árulnak csirkemellet ami a diéta alapköve. Van zabpehely is, tojás is, zöldségek is, heti kétszer még sovány felvágott is akad. Van garázskonditerem, oda el lehet járni, mellette lehet erőltetett tempóban gyalogolni, biciklizni.

És bizony az oldalakat amik komoly diétával foglalkoznak el kell olvasni, különben beveszed még a paleót is.

2012. dec. 4. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:

kevesebbett enni, minden zsíros,cukros, péksütiket, rágcsálnivalókat, cukros élelmiszereket, üdítőket kiiktatni

reggeli zabkása idénygyümölccsel-én pesti vagyok, nincs sok pénz, ez a legolcsóbb-fél kilo zab 200, 1 kis joghurt 50ft 1kilo mandarin 150ft a piacon az kb 12-13szem

előételnek zöldséglevesek ebédre, utána főtt krumpli vagy rizs párolt zöldségekkel, husival, hallal-itt nem csak a csirkemellre kell gondolni, máj, pangasius, főtt tojás, csirkecombok párolva, darálthúsból húsgombóc pl reszelt répával sütőben kisütve, pörköltek kevés olajjal, rizseshús, zöld főzelékek tükörtojással stb

semmit sem rántani hanem főzni, párolni, sütni, köretnek mehet cékla, sav.káposzta, csemegeuborka

este túró, vagy főtt tojás zöldségekkel

uzsonna sült tök

2012. dec. 4. 22:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen srácok :)
2012. dec. 6. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!