Valakinek van ötlete/tanácsa?
Nagyon óvatosan az edzéssel. Ha csak lépsz egyet, közel 2x akkora terhelés éri a térdedet mint az enyémet. Fekvőtámaszon, felülésen, lovaglóálláson kívül nem biztos hogy sokkal mozgalmasabb edzés kellene, egyelőre.
Ami a bonyolult étrendet illetni.. egyél húst. Sok húst. Meg zöldséget de mindenféle modern agyszüleményt, müzlikét meg teljes őrlésű kenyeret, csokikát meg üdcsit ne. Tejtermékeket hagyd meg a bocifanoknak, és pár hét múlva már nagyon nem leszel 125kg.
Ha kell még tanács leírom, de nem tudom mire lennél kíváncsi.. miért hízik el az ember? Vagy miért fogy hús, zsíros hús evés mellett? Hát majd megkérdezed ha érdekel.
Az elsőhöz csatlakoznék. Szintén kis faluban lakom, de árulnak csirkemellet ami a diéta alapköve. Van zabpehely is, tojás is, zöldségek is, heti kétszer még sovány felvágott is akad. Van garázskonditerem, oda el lehet járni, mellette lehet erőltetett tempóban gyalogolni, biciklizni.
És bizony az oldalakat amik komoly diétával foglalkoznak el kell olvasni, különben beveszed még a paleót is.
kevesebbett enni, minden zsíros,cukros, péksütiket, rágcsálnivalókat, cukros élelmiszereket, üdítőket kiiktatni
reggeli zabkása idénygyümölccsel-én pesti vagyok, nincs sok pénz, ez a legolcsóbb-fél kilo zab 200, 1 kis joghurt 50ft 1kilo mandarin 150ft a piacon az kb 12-13szem
előételnek zöldséglevesek ebédre, utána főtt krumpli vagy rizs párolt zöldségekkel, husival, hallal-itt nem csak a csirkemellre kell gondolni, máj, pangasius, főtt tojás, csirkecombok párolva, darálthúsból húsgombóc pl reszelt répával sütőben kisütve, pörköltek kevés olajjal, rizseshús, zöld főzelékek tükörtojással stb
semmit sem rántani hanem főzni, párolni, sütni, köretnek mehet cékla, sav.káposzta, csemegeuborka
este túró, vagy főtt tojás zöldségekkel
uzsonna sült tök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!