Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ajj, nagyon elegem van:' (...

Ajj, nagyon elegem van:' ( Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nagyon kövér vagyok van rajtam legalább 15kg felesleg..ha azt nézzük alapnak,hogy magasság minusz 110.. Itthon sosincs normális kaja ma is vettem inkább magamnak csokit ettem tejfölös krumplit meg a húgom pop cornjából egy kis tányérral.. meg üres kiflit.. Mit tehetnék? Le kell fogynom legalább 8kg-ot ,mert nagyon potrohos vagyok:( Hogyan tehetném úgy,hogy ez tartós legyen?
2012. dec. 3. 21:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Például a csokit, popcorn-t, tejfölös krumplit meg a többit hagyod a fenébe.

Nem volt normális kaja, erre vettél csokit... Ehhez nem tudok mit hozzászólni. Tudnék, de nem teszem inkább.

2012. dec. 3. 21:46
 2/13 A kérdező kommentje:
de nincs pénz rá mos ez kivételes alkalom volt és az a 100ftos csoki ára semmire sem elég... semmire nincs pénz b@ssza meg semmire!!! az egész családnak mindene van csak nekem nincs:(
2012. dec. 3. 21:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? A szüleid nem etetnek, vagy mi?

Ha ennyire elhanyagolnak, hogy csokit "kell" venned, akkor fordulj a gyámügyhöz. (Amúgy én azt vallom, hogy mindent lehet enni mértékkel, csokit is, na de nem főétkezésnek!!!)

2012. dec. 3. 21:52
 4/13 anonim válasza:
100%
ihhi...mozgás ingyen van...én mikor saját tárcámból ketchupos szenyókat ettem csak..fogytam :D ..s tartós is
2012. dec. 3. 21:52
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen a mozgás ingyen van és elég jó kondiba vagyok..nyár elején még simán ment másfél óra futás egybe..most már ennyi tuti nem de a fele még igen.. Csak ér ez így valami? Feleslegesen törném magam nem? Tavasszal kicsi jobban álltunk és akkor egy hónap alatt lazán lement 5kg..
2012. dec. 3. 21:57
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Mozgástól nem fogsz lefogyni. Lehet próbálkozni..

100 forintos csokiból tudod mit lehetett volna venni? Pont 25 dkg (400ft/kg árú) májat.

Az megsütve nem túl sok, de értelmes étel: állati fehérje és zsír.

Annyi a különbség, hogy csokival elhízott és beteg leszel, ha elmennél a piacra pl. májért, akkor lefogyhatnál, egészséges lehetnél (még ha nem is szereted a májat, az most mindegy). A zöldségek sem olyan drágák, 100 forintból már fél kiló fekete retket veszel. Nincs pénzed, és azt is csokira költöd? Hát így lehet valóban nem lesz semmi sem jobb, de nem is teszel érte.

Annál rosszabb nem is lehet a kaja az otthonodban, mint amit Te betoltál. Csoki (cukor) - megy zsírba.

Krumpli - szénhidrát - megy zsírba.

Tejföl - tejtermék - megy zsírba. Kukorica - szénhidrát - megy zsírba. Ezekről a kajákról tudd, hogy ha sokat, ha keveset eszel belőlük értelmes tápanyag nem lesz bennük. De kiválóan zsírosítanak!

2012. dec. 3. 22:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Csokikat veszel,nemhogy inkább elmennél a piacra,és vennél például zöldségeket,gyümiket,májat,stb. Nem túl drágák,de egészségesek,és még fogyni is lehet velük!

Amúgy meg ennyire nem törődnek veled a szüleid vagy mi?

Hány éves vagy? Ha kiskorú,akkor elmehetnél a gyámügyre!

2012. dec. 4. 11:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Nincs otthon normális kaja,erre csokit veszel,nem,hogy inkább zöldséget,vagy natúr joghurtot,túrót,kefirt,májat,gyümölcsöt vennél.

Erre inkább semmit sem mondok...

2012. dec. 4. 11:48
 9/13 A kérdező kommentje:
100ftból nem sok mindenet tudoka suli büfében.. ugyanis reggelente én nem kapok kaját a zsebpénzem sema szüleimől van..hanema nagyszüleim adják ha meglátogatjuk őket.. Összesen 100 ftból nem tudok mit kezdeni..vehetek 5 zsemlét és megehtem magába ..ez a másik lehetőség egy komplett menü ennyiből nem jön ki.. és 18 alatt vagyok de már majdnem 18 és mindenki nagyívbe lesz@rja a fejem..
2012. dec. 4. 17:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Vegyél zöldségeket,és azokat párold meg! :)

Gyűjts egy kicsit,vagy kérjél a szüleidtől,ha meg ennyire rossz a helyzet,irány a gyámügy!

2012. dec. 4. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!