Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én egy 13 éves lány vagyok és...

Én egy 13 éves lány vagyok és 165 cm és 52 kg. Nagyon szeretnék lefogyni mondjuk 48 kg ra de nem sikerül. Miért nem?

Figyelt kérdés
Reggelire fél szelet barna kenyér ebédelni vacsorázni nem szoktam csak utána mindíg, gyümölcsöket eszem egész nap. De mégsem fogyok le. Sokat is iszom, vizet. Akkor most mért nem fogyok le?
2009. aug. 19. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne csináld már! Még sovány is vagy! Ne tedd tönkre magad! A szervezeted fejlődik, szüksége van a kajára!
2009. aug. 19. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért mert nincs rajtad felesleg hidd el én örülnék ha annyi cm és kg lehetnék mint te!!!:)

egy 14 éves lány

2009. aug. 19. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:
és mennyit edzel??mert ha nem edzel ne csodákozz,hogy nem fogsz.ugyanis a koplalástól(ha nem edzel)akk nem fogsz lefogyni.
2009. aug. 19. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Nehogy már koplalj!!!

Mit és mennyit mozogsz?Mozgás nélkül lehetetlen fogyni és a koplalás sem megoldás.A súlyod pedig normális,kiszámoltam neked,itt a link: [link]

Ha nagyon akarsz fogyni,amire nincs szükséged akkor a jelenlegi életmódon változtatnod kell.Naponta 5x egyél,és igyál 2,5-3l vizet.A pékárut,édességet és tésztaféléket kerüld,helyette egyél fehérjét,zöldséget és gyümölcsöt.Kenyeret ehetsz,de figyelj oda,hogy mennyit és a barna nagyon jó!Ez az egészséges táplálkozás,de így sem fogysz ha nem mozogsz!Ajánlom a futást vagy biciklizést és mellé a Rubint Réka van öt perced mind 3részét(youtube-on fent van).

Így sem fogsz sokat fogyni,mert nincs is rá szükséged,de a mozgás nagyon jó és formálja az alakodat!:)

14/L

2009. aug. 19. 11:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm neketek a válaszotokat:)Pláne hogy ilyen gyorsan:D

Puszi

2009. aug. 19. 11:04
 6/7 anonim válasza:
Hi, I am Matt és én ezt <a href="http://www.ccnaguide.com">ccna training</a> program. Egyszer én is bajban van a tömeg laza, de most már el a problémát. az egyetlen módja annak, hogy laza laza súlya van gyakorlása drágám.
2009. aug. 19. 11:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi^^Csak nem értek semmit ebböl de am.kösz:D

Puszi

2009. aug. 19. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!