Menzás lettem, egy étkezés nem árthat ha a többi rendben van? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Heti 4-4,5 órát sportolok (konditerem,Insanity,gerinctorna) és eddig vittem magammal a kaját suliba de ez nagyon problémás volt (sok idő míg elkészítettem,sok hely a dobozoknak,melegítés,evőeszköz,stb.) és most befizettem menzára. A többi étkezésem szerintem rendben van,főleg sonkát,túrót,abonettet,zabpelyhet,kefirt,zöldségeket és gyümölcsöket eszem.
Mennyit kellene ennem a többi 3-4 étkezésem során? 1000 kcal,jó minőségű ételekből megfelelne szerintetek hogy ne hízzak meg?
18/L
2012. dec. 3. 19:44
11/13 anonim válasza:
Akkor növeld a mozgásodat napi 2 órára és egyél, amit akarsz. Nem vagyok a barátod, kevés barátom van, te nem vagy köztük.
12/13 anonim válasza:
Az egyél amit akarsz kijelentés végtelenül felelőtlen..
Majd ha nem lesznek tele a kórházak elhízott, cukorbeteg, szívbeteg emberekkel akkor talán.
Addig nemzeti érdek lenne ésszel enni.
13/13 princessluna33 válasza:
azért a chilis babbal vigyázz!! nekem már kétszer is ment a attól a mosléktól a hasam. tök ócska volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!