A Beachbody fitness videó közül valamelyik bevált valakinek? (Insanity, TurboFire, Hip Hop Abs, Brazil Butt Lift, Les Mills Combat)
Most megszereztem az Insanity 60 napos programot, holnap fogom elkezdeni, nektek mi a tapasztalatotok vele? Tényleg olyan jó eredményeket lehet vele elérni, mint amikkel reklámozzák? Egy átlagos erőnléti állapottal és nem túl sok plusz súllyal teljesíthető? Eddig is tornázgattam különböző videókra, de nem hiszem, hogy azok ennyire kemények lettek volna.
Nemrég tévedtem a beachbody.com oldalra és igazából nagyon meggyőzőek (legalábbis számomra) ezek a fitness programok. Az utolsó 3-4 kilótól szeretnék megszabadulni és formásodni, erősödni. 167 cm / 55 kg / 18 / L
Na végül melyiket kezdtétek el?
Az insanity meg az asylum is nagyon durva, én január 1-től (újévi fogadalom) kezdem egy hónap power 90-el, utána jön a p90x.
Ami egyelőre így megnézés után nem tetszik a power90-ben, hogy elég uncsi lesz egyik nap cardio, másik nap erősítő..és ez a kettő megy a végtelenségig, mert csak két programból áll a video.
Mindegy, felreggelek a beachbody supergym-re, talán motivál, hogy ne lustázzam el.:)
Én az Insanity-t kezdtem el, aztán csinálom tovább, asylum, ..
Holnap jön a második hónap.
33 éves vagyok, picit már rozsdásodtak az izületeim.
Lényeg, hogy régen, nem nagyon edzettem a lábam, mert guggolás közben recsegett utána pedig napokig fájt.
Ennél az edzésnél elég sokat vagyok guggoló pozicióban, de semmi problémám nincsen. Rugalmasabb hajlékonyabb vagyok.
A bemelegités és a nyújtás tökéletesen van beleépitve, 5 hét edzés alatt semmi problémám nem volt.
Első 3 nap után keményen izomlázam volt, 4. nap jött egy nyújtásos edzés, persze erősitéssel, el is múlt az izomlázam.
Mértem edzés közben a pulzusomat, az is szépen beáll egy értékre, amikor már túl magas lenne, jön egy picivel könnyebb gyakorlat egy percre, aztán megint gyorsabb.
A hasizmom látványosan fejlődött ahhoz képest, hogy egy darab felülést vagy hasprést nem kell csinálni.
Csak belekóstolgattam anno pár aerobik videóba, nem tudtam komolyan venni, subi dubi stb.
Ez után nevetségesnek tűnnek.
hali, a tavalyi évet egész rendesen csináltam, idén szakvizsgára készültem januárban, így az kimaradt de most elkezdtem a p90x3-at februárban.
Súlyfeleslegem nincs, viszont a hátsóm leliftezett elég rendesen a pincéig és a sok üléstől a hasfalam is elég rozzant, így ettől a kettőtől remélek nagy változást a p90x3 által.
30 perc, egyrészt tetszik, mert rövid, és tényleg egész hatásosnak tűnik, de mondjuk nem egy insanity szint a kifulladást illetően (de a zsírégetéshez nem is az kell). Viszont jobban foglalkozik a mélyizmokkal, teljesen izületkímélő még a cardios részeinél is (néhol hajaz shaun t-s elemekre), érdekesek a különböző programok és szerencsére ez sem túl csajszis, mert azt nem szeretem.(elég vicces, amikor az egyik, azt hiszem pilates edzésen még Tony is kínlódik, hogy fele annyit sem bír, mint a két balettos/táncos hajlékony csaj...)
Vannak benne új gyakorlatok, vagy a régit variálta meg egy kicsit, de tényleg más, mint az eddigiek és koncentrált (nem írogatják annyit az eredményeket, kevesebb szünet stb).
A focus 25-öt még decemberben próbáltam, nem tetszett, minden program nagyon hasonló jellegű és sokszor ugrálós volt, nem éreztem, hogy tudatosan felépített lenne, csak hogy ugráljunk.
És változatlanul Brazil butt lift high & tight rulez a farizomra.
Hasra kinek mi jött be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!