Megehetem ezt a sütit vacsira?
Almás-zabpelyhes fahéjas-muffin
Elkészítés:
A lereszelt,kinyomkodott,fahéjjal,édesítőszerrel,zabpehellyel összekevert almát hozzáadom a sütőporos,olvasztott vajas liszthez,majd az enyhén kiolajozott muffin sütőbe teszem,s megsütöm.
Nagyon hizlalhat? :S
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Szerintem annál a pontnál, hogy az öregeink nem voltak betegek eltértünk a racionalitás talajától. De, betegek voltak!
Hogy bizonyos étkezési szokásoknak van VALAMENNYI pozitív hatása (az átlag nyugati táplálkozáshoz képest), nem összekeverendő össze az egészséges táplálkozással, vagy a következetesen jó hatású, terápiásan gyógyításra használható táplálkozási elvekkel!
Hogy a "műanyagok" mit okoznak, nem értem egészen. Mire gondolhatsz? Milyen műanyagok? Mi bizonyítja a rossz hatásukat? Miért gyógyulnak a civilizációs betegségek paleóval, ha a "műanyagok" okozzák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!