Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni kényszerevés...

Mit lehet tenni kényszerevés ellen?

Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
nem kell kaját venni. meg nem árt elmenni orvoshoz.
2012. nov. 30. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:

A kérdést nem itt kell feltenni, hanem a mentális betegségeknél.

Amúgy a megoldás: meg kell oldani a lelki problémát.

2012. nov. 30. 20:47
 3/7 anonim válasza:
ne zabálj sokat...
2012. nov. 30. 21:14
 4/7 Masnee3 válasza:
Ez egy pótcselekvés, amivel próbálsz örömet okozni magadnak, mivel az amitől valóban boldog lennl, úgy érzed nem elérhető számodra. Rá kell jönnöd, mi az amit szeretnél, átgondolni hogyan, milyen lépésekkel érhetnéd el és el kell szépen indulni!:-) addig is próbáld meg gyümölcsökkel, műzlikkel finom teákkal körülvenni magad, hogy egészséges legyél azért közben:-)
2012. nov. 30. 23:05
 5/7 anonim ***** válasza:
gondold csak át, hogy ami sz@rt megeszel miből és hogy készül, szagold meg minden.. nekem tutira elvette az étvágyam a sok hülyeségtől...
2012. dec. 1. 11:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Attól, hogy sokat eszek, még nem eszek folyton egészségtelen ételeket. Kenyérből is a teljes kiőrlésűt választom, ebédre általában csirkét, zöldséget eszek, heti 2-szer halat is eszek, az a kedvencem. Rengeteg túrót, gyümölcsöt eszek, sok olajos magvat nassolok. Inkább az egészséges ételeket választom. Persze néha eszek csokit meg sütit is, de ha eszek, azokból is rengeteget.. Nem tudom, hogy mikor vagyok éhes, csak eszek, eszek, és csak extrém mennyiségű étel után érzem a teltségérzetet, viszont kb egy óra múlva újra kívánom az ételt. Mindig elkezdem a diétát, de 3-4 nap múlva újra elkezdek 1-2 napig zabálni, és ez megy, és nagyon nehéz kontrollálni magam, diétázás közben is ha egy kis csokit megkóstolok, megeszem az összeset, aztán egyre éhesebb leszek, minél többet eszek.. Átlagban heti 2-szer eszem magam tele rengeteg kajával, a többi napon meg diétázok és edzek. Próbáltam már keresni az aranyközéputat a táplálkozásban, de vagy 800-1000 kcal között mozog a kcal bevitelem, vagy nem is tudom megszámolni azt a rengeteg kcal-t, amit beviszek.. Hízni így nem hízok, de lefogyni sem fogok, csak tartom a súlyom.
2012. dec. 1. 18:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként biztos, hogy a lelki problémáimtól van ez a táplálkozási zavar.. Nemsokára el is megyek orvoshoz vele, mert így nagyon rossz élni.
2012. dec. 1. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!