Stressz-evés ellen?
Nekem is volt egy stressz-evős időszakom valahol az anorexia küszöbén.A válasz 2 dologban rejlik:Fogadd el magad, aztán akarj változtatni és szimplán nem eszel elég szénhidrátot.Szerinted hogy hízik vissza az összes paleos? Halálra zabálják magukat idővel.
Szóval, én úgy estem túl az egészen hogy sokat szocializálódtam, elfogadtam magam, elkezdtem párt keresni és szénhidrátdús életmódra váltottam.Napi kajabevitelem kb 30 banán, de mostanában lemegy 35 is ha keményen edzettem.Na igen, az edzés.Én naponta mozgok, 20 perc futás, most sikerült 25perc-6km.És nem, egy dekát sem híztam ezen az étrenden, inkább kisimultak a vonalaim és sikerült egy kis izmot felszedni a lábamra hála a futásnak. :) Ha tudsz angolul keress rá Freelee-re youtubeon.Engem ez mentett meg a teljes önpusztítástól (anorexia és zabálás váltakozása)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!