Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni késő esti...

Mit lehet tenni késő esti evés ellen?

Figyelt kérdés

napközben úgy érzem eleget ettem, fogyni fogok, jó és egészséges az étrend, nem kívánok többet enni. este pedig rámjön az ehetnék (9-10 óra körül)..

alapvetően este 6-7 után nem akarok enni mert tény hogy így lehet legjobban (egészségesen) fogyni, meg lefekvés előtt enni nem túl jó, és én 11-kor szoktam aludni, így kell hagyni 4 órát előtte.

ma is délelőtt ettem 1 kocka csokit (véletlenül, megkínáltak), ebédre a suliban kb. 3 villányi káposztás tésztát (szörnyű volt az íze, úgyhogy nem ettem többet), itthon ettem 250 g epret, 2 db tökmagos, barna kiadós zsemlét vajjal, sajttal, olajbogyóval, olajbogyóolajjal, paradicsommal, ezt 3-4 óra körül, és 7-kor egy narancsot.

most fél10-kor pedig csoki-rolettit, fehérkenyérből zöldséges, sajtos szendvicseket (összesen 4 szel kenyér+a zöldségek)

2012. márc. 26. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
A vacsorát told ki 7 órára és ne csak egy narancsot egyél
2012. márc. 26. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:

jesszus, napközben tök oké de pont estére szénhidrátot? (na jó most én is véletlenül ettem egy kis kekszet, de nem sokat és még messze a lefekvés sajnos)

ha mondjuk 11kor fekszel, akkor egyél 8 körül, és ha szereted az uborkát azt ehetsz amennyit akarsz, 100g-ban van 13 kcal ami nemtúl sok

ha van rá lehetőséged feküdj le korábban, ha most már aludnék akkor én sem ettem volna semmit a 5 órai vacsora óta de muszály, mert éhes vagyok:S

2012. márc. 26. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs abban semmi ha szénhidrátot is eszik, tény hogy nem kell túlzásba vinni de elítélni sem. Csinálhatja azt hogy koplaltatja magát amit úgysem fogja örökké csinálni és előbb-utóbb visszajön minden.
2012. márc. 26. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Vacsorára egyél valami rendesebb ételt, ne csak egy narancsot, mert akkor nem csoda, ha megéhezel. Inkább akkor egy szendvicset és ha kesöbb netán éhes vagy, akkor lefekvés elött is lehet gyümölcsöt enni.
2012. márc. 26. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
én mióta nem szabom meg magamnak szigorúan hogy most csak ennyit eszem, x órakor annyit, y óra után semmit, hanem a testemre figyelek, már nem is kell annyi kaja. Ha éhes vagyok akkor eszem.
2012. márc. 27. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!