Mit lehet tenni késő esti evés ellen?
napközben úgy érzem eleget ettem, fogyni fogok, jó és egészséges az étrend, nem kívánok többet enni. este pedig rámjön az ehetnék (9-10 óra körül)..
alapvetően este 6-7 után nem akarok enni mert tény hogy így lehet legjobban (egészségesen) fogyni, meg lefekvés előtt enni nem túl jó, és én 11-kor szoktam aludni, így kell hagyni 4 órát előtte.
ma is délelőtt ettem 1 kocka csokit (véletlenül, megkínáltak), ebédre a suliban kb. 3 villányi káposztás tésztát (szörnyű volt az íze, úgyhogy nem ettem többet), itthon ettem 250 g epret, 2 db tökmagos, barna kiadós zsemlét vajjal, sajttal, olajbogyóval, olajbogyóolajjal, paradicsommal, ezt 3-4 óra körül, és 7-kor egy narancsot.
most fél10-kor pedig csoki-rolettit, fehérkenyérből zöldséges, sajtos szendvicseket (összesen 4 szel kenyér+a zöldségek)
jesszus, napközben tök oké de pont estére szénhidrátot? (na jó most én is véletlenül ettem egy kis kekszet, de nem sokat és még messze a lefekvés sajnos)
ha mondjuk 11kor fekszel, akkor egyél 8 körül, és ha szereted az uborkát azt ehetsz amennyit akarsz, 100g-ban van 13 kcal ami nemtúl sok
ha van rá lehetőséged feküdj le korábban, ha most már aludnék akkor én sem ettem volna semmit a 5 órai vacsora óta de muszály, mert éhes vagyok:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!