Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akinek teltebb az arca, annak...

Akinek teltebb az arca, annak hány kg fogyás után lett vékonyabb a pofija?

Figyelt kérdés

Hozzátenném hogy nem komoly súlyfeleslegem van, mindössze 5 kiló, de az eléggé meglátszik az arcomon.

Nektek hogy sikerült "eltüntetni" ezt?

2012. nov. 27. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálam ez úgy működik, hogy ha fogyok egy kicsit, az először az arcomon látszik meg.
2012. nov. 27. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát én rengeteget dobtam le, 35-36 kilót és tökre összement az arcom, élesek lettek a vonásai.De az igazi különbség az utolsó 10 kilónál látszott tényleg.Most szerencsére felszedtem 3-4 kilót és még mindig olyan az arcom (kicsit súly alatt voltam).
2012. nov. 27. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az arcomon látszik meg először, ha fogyok. Van rajtam 2-3 kiló felesleg a hasamon és a combomon (165/55), de nem merek fogyózni, mert rögtön az arcomról és a mellemről megy le látványosan.
2012. nov. 27. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem alapvetően kerek sajnos a fejem alakja, de ettől még, most hogy fogytam sokat, látszik rajta.

Főleg a toka tűnt el. (most 165/48)

2012. nov. 27. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem 10 kg fogyás után kezdett látszani az arcomon. de ez genetikailag kódolt, mindenkinél más a fogyási sorrend és intenzitás..
2012. nov. 27. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát, én nem is hittem volna, hogy változni fog az arcom. 173 cm vagyok, amikor elkezdtem nyár elején, olyan 67 kg körül lehettem, ma reggeli mérés alapján 58,5 vagyok kb. Nekem olyan 62-61-60 kilónál már emlegették, hogy változott az arcom is, pedig hangsúlyozom megint, én nem hittem volna, hogy onnan is fog lemenni, bár eléggé furcsának tartottam akkor az arcformám. Most tökéletes, ovális, és nem tudom, de valahogy az arányok is másmilyenek, nekem szebbnek tűnik, és másokat kifaggatva, ugyanezen a véleményen vannak. :)
2012. nov. 27. 23:04
 7/7 anonim ***** válasza:

16-18%os testzsírnál már teljesen feszes,toka nélküli az arc.

ebből következik,hogy méress testzsírt,hogy hol tartasz,mert alacsony,vagy normál súllyal is lehet valakinek bőven egészségtelenül magas a testzsírja,és kiderülhet,hogy nem is 5 kiló az az 5 kiló.

2012. nov. 28. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!