Az étel nehezebb vagy az abból átalakuló zsír?
Figyelt kérdés
Ma bezabáltam jól, vegyünk mondjuk durván 4000 kcalt. Azt mondják, hogy 7000 kcal = 1 kg.. na akkor most vegyük azt, hogy ennyitől kb fél kg-ot hízok? Vagy lehetséges, hogy többet?2012. nov. 26. 18:17
1/6 anonim válasza:
Istenem, téged se az eszedért szeretnék.
2/6 anonim válasza:
Most komolyan, hagyj már békén ilyen hülyeségekkel. :(
3/6 A kérdező kommentje:
Nem ismersz, nem tudod ki vagyok, légy szíves ne nyilatkozz rólam. Feltettem egy kérdést, arra kérnék választ, nem a primitív megjegyzéseket. Mi van ha te felteszel egy kérdést mondjuk abból a témából amihez gőzöd sincs ? Ne minősítsétek már magatokat ösztönös "mindentudó" őslényeknek ...
2012. nov. 26. 19:03
4/6 anonim válasza:
abból a 4000 kcalból(amit szerintem túlbecsülsz) kb 2000et tuti el is égettél a nap folyamán, azaz 2000 kcal többletben vagy, ami nem fog azonnal zsírrá alakulni. a világ nem fekete-fehér. a hízáshoz idő kell. ha eddig normálisan ettél és úgy is folytatod, ennek semmi hatása nem lesz.
5/6 anonim válasza:
Ez nem arról szól, értesz-e hozzá vagy se. Gondolkozz. Várj segítek.
1.Egyrészt ha mondjuk megeszel 250g túrót, úgy gondolod, az a gyomrodban 1 kg-á alakul, és 1 kg testzsírt felszedsz?
2.Az ember a nap folyamán használ fel energiát, bármilyen meglepő.
3.Egy nap alatt 0,5 kg TESTZSÍRT felszedni elég "szép" teljesítmény. A te logikádon elindúlva akkor már mindenki több mázsás disznó lenne, mert minden nap hízík vagy 0,5 kg-ot.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az utolsó két válasz hasznos volt, mostmár világos.
2012. nov. 27. 03:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!