Mit csináljak most? Ma ettem olyat, amit nem kellett volna.
Figyelt kérdés
Diétázom és nagyon jól ment eddig, már lement 10 kg és soha nem csúszott be eddig olyan, aminek nem kellett volna...erre ma kaptam süteményt, rám erőszakolták a rokonok és végül megettem pár szeletet. Gondolom, hogy volt vagy 1000-1200 kcal összesen, szóval mára már nem kellene több kaja. Most jobb, ha ma már nem eszem csak valami zöldséget? Ha kalóriában nem viszek be ma többet, akkor nem fogok ettől hízni, ugye?2009. aug. 16. 14:11
1/4 anonim válasza:
Egyél, de inkább fehérjét, meg zöldségeket szerintem, mert ha ma már nem eszel, éhes leszel, és lelassul az anyagcseréd. Ha valami becsúszik, nem az a válasz, hogy akkor ma már nem eszek. Egyél, de kevesebbet. Szerintem nem fogsz hízni emiatt, 2ig elvileg lehet enni szénhidrátokat. Jobban jártál, mintha este etted volna.
Mozogj esetleg többet ma!
2/4 anonim válasza:
Én tegnap jártam hasonlóan. Szalonna sütésen voltam, és bekajáltam... Ettem vagy 4-5 szelet kenyeret este fél tízkor, meg némi szalonnát.
Hát ez van! 1 hónapja diétázom, ennyi belefér.Idáig nem vétettem ilyen nagyot. talán ettől még hízni nem fogunk, ha folytatjuk továbbra is a fogyót.
3/4 anonim válasza:
én múltkor kaptam egy nagyon finom sütit,és úgy oldottam meg hogy ettem egy szeletet és vacsira már csak egy tál paradicsomot fogyasztottam el. néha szerintem belefér bármilyen diétába egy kis sütievés:)
4/4 anonim válasza:
Nem lesz baj, csak el ne csábulj újra!
Ijenkor elég nehéz megálljt mondani a tudatodnak! KITARTÁS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!