Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan legyen laposabb hasam?

Hogyan legyen laposabb hasam?

Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok kövér, de azért túl vékony sem.Viszonylag meg vagyok elégedve magammal kivéve a hasammal.Kb. úgy nézek, mint aki terhes, mintha mindig fel lennék puffadva.Max reggel szokott lapos lenni a hasam, de amint eszek bármit is már nagy lesz a hasam. Mit tehetek ez ellen?

2012. nov. 19. 20:01
 1/7 A kérdező kommentje:
meg amikor leülök akkor se igazán hurkásodik meg semmi szóval nem tudom, hogy egyáltalán zsír-e az.
2012. nov. 19. 20:02
 2/7 anonim válasza:
felülésezz
2012. nov. 19. 20:26
 3/7 anonim válasza:

Hány centi vagy?

ja és erősíts!

2012. nov. 19. 20:31
 4/7 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok.És lány.
2012. nov. 19. 20:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért kételkedem az erősítésben, mert pl.: Rubint Rékának is nagyon izmos, kockás hasa van és neki sem túlságosan lapos.(mielőtt bárki belém kötne láttam már róla én is olyan képeket amin elég lapos hasa volt, de mikor tv-ben láttam a műsorokban ott nem igazán volt lapos a hasa)
2012. nov. 19. 20:46
 6/7 anonim válasza:

minden nőnek van a hasán zsír, ez anatómiailag így van és így a helyes.

A felülés az sajna nem sokat ér, de ha már rubint rékát emlegeted neki vannak nagyon jó gyakorlatai hasra, csak bírd ki!

2012. nov. 19. 20:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! majd kipróbálom a gyakorlatokat. de nekem nem az a természetes zsír van a hasamon hanem annál több.
2012. nov. 20. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!