Miért nem tudok rendesen enni?
Figyelt kérdés
Belebolondultam a fogyókúrába? Szépen lefogytam, 15 kilót, jól nézek ki, nem is akarok fogyni tovább, most 55 kiló vagyok 168 cm! De most rá kellett jönnöm, hogy valami agybetegségem van... Nem tudok normálisan enni! vagy koplalaok, vagy zabálok! Ha engedek magamnak, akkor túlzásba viszem, mindent megeszek ami van itthon édesség, kenyér, bármi! Ilyenkor napi 5000-6000 kalória lemegy, akkor hagyom csak abba, ha már mozdulni sem tudok úgy fáj a hasam ilenkor 3-4 kilóval több leszek, aztán meg 3-4 napig alig eszek, amíg le nem megy megint 55 kilóra a súlyom... és ez így megy már hónapok óta! majd mikor ismét 55 kiló agyok, elhatározom, hogy most rendesen fogok enni, pici csokit minden nap, hogy ne törjön rám ismét a falásroham, ez működik is pár napig, aztán megint elszalad velem a ló! Ez volt tegnap is! Rengeteget ettem, most 58 kiló vagyok, és nem tudom mi tévő legyek! most kezdjem előlrül a 3 napos koplalásomat? vagy egyem magam degeszre ameddig meg nem undorodok minden kajától? már erre is gondoltam! medig híznék? mi lenne ha minden nap zabálnék? akkor holnapra még 3 kiló feljönne? az már 6 kiló 2 nap alatt! Hogy gyógyuljak ki ebből?2012. nov. 19. 15:34
1/2 anonim válasza:
Nincs valami érzelmi problémád? Vagy túlzott unalom? Nekem akkor volt ilyen, amikor nem csináltam egy nap semmi élvezeteset, vagyis nem volt más örömforrásom csak az evés. Lehet veled is ez van.
2/2 anonim válasza:
Szia, velem is pontosan ugyanez a helyzet, mióta fogyókúráztam vagy eszem a bevált diétás kaját vagy mindent amit lehet. Elvesztettem a mértéket és nagyon küzdök, hogy visszataláljak.
Szerintem próbáld meg, hogy valakit követsz, aki normálisan eszik, pl. tesó, szülő, barátnő, stb. De ha ez sem működik, akkor nagyon erősen magadba kell sulykolnod az új módszert: MÉRTÉK! (tudom milyen nehéz, de küzdj, mert megéri!)
Nagyon sokszor azt csináltam, hogy áhh a mai nap még belefér és mindent felzabáltam, aztán meg semmit, de ez nem jó így, szóval még próbálok kiutat találni.
(Egy nap alatt nem híztál 3 kg-t csak azt mutatja a mérleg, amit még nem ürített ki a szervezeted.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!