Fogyott már itt valaki úgy, hogy a sok édességet elhagyta, és sportolt mellette?
Nagyon vad étrend kellene ehhez, kevés normális kaja + rengeteg édesség. Ha ebből megmarad a kevés kaja, előfordulhat, hogy fogy az illető, de ha a kevés kaja helyett többet eszik (kompenzálandó az édesség miatt kiesett mennyiséget), nem hinném, hogy fogyni fog.
Inkább azt tudom elképzelni, hogy ha valaki elhagyja az édességet, nem hízik tovább.
Attól függ mennyit híztál és mitől.
Amikor éjjel melóztam és persze nassoltam, hogy bírjam, feljött 5 kiló. Így 50-ből 55 lett. Elhagytam a nassokat, csokit, kekszet és normálisan ettem ugyanazt, mint addig, és visszafogytam szépen.
Ha valaki 15 éve féktelenül zabál, és van rajta 30 kiló felesleg, akkor ez nyilván nem fog menni. Bár megjegyzem első lépésként már ez is valami.
151 centivel vagyok én 50 kiló, és kb 43-44 kiló szeretnék lenni.:) Mivel mindennap megeszek 1 csokit ezt elhagyom, rendes ételt eszek, abból is lecsökkentem felére/azt sem mindig, mert utána meg jön a mérhetetlen zabálás, azzal sem teszek jót. Iskolán kívül sport:). Ezért gondoltam arra, hogy már ezzel is jót teszek. Nincs konkrét időpont, van idő, és türelmem is.
Nagy hiba aki egy hónapban 4-5 kilót akar fogyni. Én olyan 5-6 hónapot szeretnék erre az 5-6 kilóra.
Köszönöm:)
Kaját is úgy eszek,hogy sok vízzel:). Kevesebbel is jól lakom, és a víz alapból szükséges.
Húst is rendesen, rendesen eszek, nem diétázom, kipróbálom lesz-e változás.:)
Ha nem muszáj lesz diátáznom ha szép alakot szeretnék, lehet egyenlőre lassú fogyáshoz elég az édesség letevése, és az étrendre való figyelem. Megfigyelem 1 hónapon keresztül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!