Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni a tojássárgá...

Mit lehet kezdeni a tojássárgájával?

Figyelt kérdés

Ha csinálok rántottát(másfél tojásból, vagy 2 fehérje, 1 sárgája), nem szeretném kidobni a sárgáját.

Megenni nem szeretném a + zsír, és a picit magas koleszterinem miatt. De akkor mit kezdhetnék velük? :(

2012. nov. 18. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Én is tojás sárgája nélkül eszem a tojást. Mivel megenni nem fogom, másra nem használható így megy a mosogatóba bele, és kiöntöm. Az elején sajnáltam, de ma már nem is veszem fel hogy a kukába megy.
2012. nov. 18. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Le lehet fagyasztani, és utána pogácsa tetejére kenni sütés előtt.
2012. nov. 18. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, fiú vagy lány vagy, de talán mindegy is. Használd kozmetikai célra! Rengeteg olyan anyag van benne, ami az arcbőrödet, hajadat táplálja. Pontos leírást a házilag elkészített kencékről itt a neten is találsz, ezek ráadásul vegyszer- és tartósítószermentesek!
2012. nov. 18. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:

sőt, akár samponként is használható

(google: tojássampon)

vagy add oda vkinek, aki szokott sütni

v ha van kutya, macska a környezetedben

sztem túlzás lenne kidobni

2012. nov. 18. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:
ricinusolajjal elkeverve nagyon jó hajpakolás készíthető belőle
2012. nov. 18. 17:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagy a kutyának/macskának adom (mindkettőből van itthon) vagy a gyerekeknek (az is van) megcsinálom pudingnak egy kis vaníliás cukorral, cukorral és némi keményítővel. Vaníliás puding. Kakaóporral meg csokis.
2012. nov. 18. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
én mindig lefagyasztom és odaadom anyunak, ő bele tudja sütni maguknak süteménybe.
2012. nov. 27. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!