Ilyen alkattal lehet kezdeni valamit?
persze,h lehet.
a felsőtest fejletlenebb izomzatát szinkronba kell hozni az alsótest fejlettebb izmaival.
kiemelten edzve súlyzóval a szűk vállakat és a hátat.
főleg a széles hátizmot,hogy optikailag jobban kijöjjön a v hatás,a homokóra miatt.
a melledre meg macrolane injekció mehet,ez teljesen természetes hatást kelt és észrevehetetlen,vagy sziló ami szerintem nem szép.
Pont, hogy ennek kéne örülnöd, meg tényleg végszükség esetén ott a plasztika...
Míg ha valaki felülre hízik, azt megette a fene...
Nem sok mindent lehet kezdeni vele.
Ahhoz, hogy tényleg arányváltozás következzen be nagyon komolyan, testépítő szinten kellene hátra, vállra, karra gyúrnod + plasztika.
Nekem is ilyen az alkatom, de ezt én se vállalom be.
Izmos a karom, a hátam se satnya, de normál (nem testépítői) edzéssel nem lehet olyan puklikat növeszteni, ami olyan szinten eltolná az arányokat.
Mindössze 80 cetis körbe a vállam, a hátam pedig 70. Na vajon mennyit kellene gyúrni erre, hogy a kilencvenes csípőmet megközelítse? :)
Feszítve? Mármint befeszítve?
+4 centi. Nem nagy különbség.
ezért kell rá izom:).
nekem 10cm a különbség a feszített és a laza mérés között.
persze ha kerül rátok némi izom-mell és hátizom-akkor az alap méret is növekedik.
ez a testépítő szinten edzés meg:D.
aki rendesen edz,az testépítő szinten edz.
a különbség annyi,hogy a normál vágyakkal rendelkező egyén 1 év alatt éri el a kitűzött célt,a versenyző meg 8-10 év alatt.
más különbség nincs.
maximum annyi,hogy mivel női testről beszélünk,ezért az izomtérfogat változás lassabb a hormonális különbségek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!