Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki kefirrel fogyott 10 kg-t...

Aki kefirrel fogyott 10 kg-t 2 hét alatt, pontosan hogyan csinálta?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy mást ettél e vagy csak kefirt és abból mennyit egy nap, mit ittál mellé illetve mennyit és mit tornáztál. Ezen kívül az is érdekelne, hogy hány kg-ből fogytad ezt, ha megkérdezhetem.

Előre is köszi

2009. aug. 15. 13:37
 1/5 igabcsy ***** válasza:
100%
Szerintem ha erre a kérdésre csak olyantól vársz választ akinél ez működött, akkor örökéletű leszel. Gondolj bele, ha valaki 2 hétig semmi mást nem akarna enni mint kefirt, akkor 2-3 nap múlva annyira leesik vércukra, hogy szédül, majd elájul és viszik a kórházba. Ahol adnak neki cukros infúziót. Innentől pedig okafogyott az egész....
2009. aug. 15. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Ahhoz, hogy 2 hét alatt 10 kilót fogyj, ahhoz nem nagyon ehetsz mást csak kefírt és nem 50 kilóból kell indulni.

(egyébként el lehet élni akár hónapokig csak kefíren, nem esik le a vércukrod, mert szerencsére a szervezet tud a fehérjéből is cukrot csinálni, csak nehezebben mint pl. zsírból, valamint a kefirnek is van cukortartalma. Gondolj bele a csecsemők is elélnek csak tejen)

2009. aug. 15. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
De egy felnőtt ember nem csecsemő súlyú, szóval azért nem működik ez. Nekünk sokkal több energiára van szükségünk...semmi értelme nincs az ilyen diétának, ugyanis hiába adsz le x kilót, vissza fog jönni. Miért nem étkezel helyette normálisan? Én egy hónap alatt fogytam 8 kilót úgy, hogy nem eszem tésztát, kenyeret, édességet.
2009. aug. 15. 14:01
 4/5 anonim válasza:
100%
szia.én 2 hétig csak zöldalmát és naturjoghurtot ettem,ásványvizet,zöldteát(cukor nélkül) ittam és fogytam 8 kgt és lett egy örök életre szolo gyomorsülyedésem és kezdödö gyomorfekélyem.Nem ajánlom.Ahoz hogy müködjön az anyagcseréd ahoz enni is kell.
2009. aug. 15. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen buta gyors fogyokuraknak mindig az a veguk hogy a duplaja jon vissza annak amennyit leadtal, hiszen minden ertekes tapanyagot veszit a szervezeted es azt vissza akarja szerezni, ez abban nyilvanul meg ogy halalra zabalod magad. Ugy probalj fogyni, hogy uj fajta etkezesi szokast alakitasz ki magadnak. Lassan jobb fogyni, igy a borod sem sinyli meg. Reggelizz rendesen, ebedelj szerenyen es a vacsora legyen max este 7-kor es pl joghurt vagy gyumolcs. Garantalt a siker!
2009. aug. 17. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!