Hogyan foggyak le?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem szeretném diétával sanyargatni magam, mivel vegetáriánus vagyok és ez miatt amúgy se nagyon eszek nehéz ill. hizlaló kajákat. Tésztát és fehér kenyeret is csak ritkán eszek, mert nem nagyon szeretem őket, mégis felszalad rám 3 kg, ami nagyon zavar, iszonyú rosszul érzem magam miatta. A tanulás miatt edzeni is alig van időm, főleg így a vizsgaidőszak közeledtével.2012. nov. 17. 20:42
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, fogyjak.
21/L
2012. nov. 17. 20:43
2/5 anonim válasza:
Se diéta, se mozgás? Mit vársz? Ha semmit nem teszel érte, márpedig nem fogsz fogyni...
3/5 anonim válasza:
Írd le, hogy mit eszel egy nap, hogy tudjunk segíteni abban, hogy min kell változtatnod. A diéta, persze ésszel kivitelezve egyáltalán nem sanyargatás, nem kell túlzásba esni, apró szabályokat kell betartani és nagyon sokat segíthet. Mozgásra is jó lenne, ha rászánnád magad, mert anélkül hiába fogysz le, nem fogsz egy szállal sem jobban kinézni. Lehet venni illetve letölteni különböző torna DVD-ket, el lehet menni futni, heti 3-4 alkalommal csak rá tudsz szánni egy fél-háromnegyed órát vizsgaidőszakban is.
4/5 A kérdező kommentje:
reggelre általában teljes kiőrlésű kenyeret eszek sajttal, vagy pedig gyümölcsöt (banánt, mandarint, almát, joghurttal), ebédre, ami a suli miatt kb. 4 körül van általában levest vagy főzeléket, napközben néha eszek salátát, este pedig szintén teljes kiőrlésű kenyeret vajjal, sajttal, paprikával, paradicsommal. Kávét is iszok édesítőszerrel, csak a teába szoktam cukrot rakni néha. Néha iszok kakaót is, kb. egyszer egy héten kb hetente megeszek 2 rúdit is. Min változtassak? Ha mondjuk elhagyom a rúdit és a kakaót, és minden nap tornázok fél órát, megcsinálok 100 fekvőt, akkor van arra esély, hogy leadjam azt a 3 kg.?
2012. nov. 17. 21:37
5/5 anonim válasza:
A vaj és a sajt kis túlzással de tömény zsír, ezeket hagyd el. Amíg fogyni szeretnél, ne egyél édességet, és sose egyél sokat, inkább naponta többször étkezzél de keveset.
A mozgás viszont elengedhetetlen, egy kis szobabiciklizés este és 2 hét alatt leadod a 3 kilót.
Én most két és fél hónapja fogyózom és 10 kiló ment le. Nem eszek kenyeret, tésztát, sajtot, édességet és esténként fél órát szobabiciklizem. Egyedül a teámat iszom cukorral, mert nem bírom édesítővel, de a kávét édesítővel.
Nem is kell koplalnod, hanem meg kell találni az egyensúlyt, hogy jól is érezd magad, hogy ettél, de mozogj is. Sok sikert.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!