Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akkor a zsír a nehezebb vagy...

Akkor a zsír a nehezebb vagy az izom?

Figyelt kérdés
Sokan azt írják itt , hogy az izom nehezebb a zsírnál. De én olvastam a Reader\'s Digest-be hogy " Az edzők gyakran vigaszképpen mondják elszontyolodottaknak hogy összességében azért nem veszítenek sokat a súlyukból mert az izom nehezebb a zsírnál.Egy kilónyi izom azonban ugyanannyit nyom mint egy kiló zsír vagy bármi más. Mivel az izomszövet sokkal tömörebb a zsírszövetnél , kevesebb helyet foglal el így minél több izomszövete van valakinek annál vékonyabbnak és kisebbnek tűnik. Folytassa a súlyzózást"
2009. aug. 15. 09:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kilónyi izom azonban ugyanannyit nyom mint egy kiló zsír vagy bármi más. <-- ez mennyire igaz ;) :D:D
2009. aug. 15. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
körülbelül ugyanannyi. az edzők tényleg csak azért mondják, hogy ne hagyják abba az edzést, de szerintem az összes edző tisztában van azzal, hogy zsírból fogyni és izmot felszedni képtelenség, mivel izmot felszedni csak magas szénhidrát bevitel mellett lehet, mig zsírt leadni alacsony szénhidrát bevitellel lehet, ezért a kettő üti egymást.
2009. aug. 15. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egységnyi TÉRFOGATÚ izom nehezebb, mint a zsir: egy köbdeciliter izom sokkal nehezebb, mint egy köbdeciliter zsir. Ezért van, hogy a súlya valakinek nem változik, de vékonyabbnak látszik.
2009. aug. 15. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, most vettem észre, hogy elirtam: köbdeciMÉTER vagy deciliter, köbdeciliter nem létezik - túl gyorsan küldtem el
2009. aug. 15. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
98%
a második hozzászóló hülyeséget írt. Az izomszövet a fehérjétől nő...a magas szénhidrátbevitel csak plusz energiát ad a keményebb edzéshez.
2009. aug. 16. 17:29
 6/6 anonim válasza:
szteroiddal meg inzulinnal könnyen lehet a kettőt egyszerre
2017. aug. 12. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!