Ha csak salátát eszek, és gyógyteákat, ásványvizet iszok, emellett szedek JutaVit Magnézium b6-ot, akkor mennyi idő alatt menne le 10 kg?
Figyelt kérdés
Mondjuk 1 darab almát ennék azért reggelire, de aztán csak amiket írtam a kérdésben. Csak kérdezem, nem feltétlenül fogom végrehajtani ezt a tervemet.2012. nov. 16. 15:44
1/4 anonim válasza:
Az a baj ezzel,hogy ez visszafog jönni...de ezt gondolom te is tudod :) Én mindig elkezdek mindenféle fogyókúrát,és nem bírom végig csinálni...:( Viszont egyik barátnőm 20 kg-ot fogyott egy hónap alatt a Turbó italportól...viszont a duplája jött vissza mert ahogy abbahagyta úgy gyűltek a kilók.:) Szerintem mozogj mindennap egy picit,és figyelj a kalóriákra! :)
2/4 anonim válasza:
Már kicsit unom, hogy buta nőknek el kell magyarázni, hogy a fogyókúrák nem érnek semmit. Hiába írják le 100x, nyomják utána is a hülyeségüket. Ha pedig egy almát akarsz csak enni egy nap meg salátákat, akkor neked pszichológus kell, mert nem vagy komplett.
3/4 anonim válasza:
Amit enni szeretnél a gyors fogyás érdekében, az nem jó ötlet...mert mint tudod,az visszajön,általában duplán...szénhidrátmentes diéta amig élsz...egy év alatt lefogysz, aztán már csak tartani kell...baromi nehéz, de megéri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!